Deputatul Popa: În loc să modernizeze Brăila, PSD a ales să ne țină blocați în sărăcie. Vremea umilințelor marca PSD a trecut! A venit timpul schimbării

Deputatul Alexandru Popa (PNL) acuză „nepăsarea administrațiilor PSD față de problemele reale ale brăilenilor” și consideră că ritmul redus de dezvoltare a județului nostru  este rezultatul modului în care guvernările social-democrate locale au gestionat banii publici.

Într-o declarație politică intitulată „Brăila are nevoie de investiții” Popa afirmă: „Nepăsarea administrațiilor PSD față de problemele reale ale brăilenilor a lăsat județul Brăila fără investițiile necesare asigurării unui ritm de dezvoltare comparabil cel puțin cu cel al județelor învecinate, ca să nu mai spunem despre prăpastia care ne separă de județele din vestul țării, acolo unde am văzut ce pot face administrațiile liberale pentru cetățeni.

În toți acești ani, Brăila a beneficiat de bani, dar aceștia au fost gestionați foarte prost de PSD! Din păcate, toți banii pe care i-am avut la dispoziție au fost direcționați exclusiv către clientela politică grupată în jurul PSD, făra a se ține cont vreun pic de necesitățile reale ale brăilenilor. Nu a contat pentru liderii PSD nimic altceva decât carnetul de partid al acelora care le asigurau sifonarea banilor publici!

În loc să modernizeze Brăila, PSD a ales să ne țină blocați în sărăcie! Iată că efectele unei astfel de politici dezastruoase se văd acum în nivelul de trai al brăilenilor și în capacitatea administrației locale de a veni în sprijinul cetățenilor pe care îi păstorește.

În următoarea perioadă lupta mea și a PNL Brăila se va axa pe prioritizarea proiectelor vitale pentru dezvoltarea și modernizarea Brăilei și pe asigurarea unui tratament corect pentru cetățeni din partea instituțiilor statului. Șefimea din PSD trebuie să conștientizeze că așa nu se mai poate și că trebuie schimbat ceva! Îi asigur, pe această cale, că îi voi sancționa public de fiecare dată când vor încerca să îi păcălească pe brăileni, dar și că voi fi un partener onest în cazul în care vor reuși să vină cu proiecte de interes pentru Brăila!

Vremea umilințelor marca PSD a trecut! A venit timpul schimbării, iar datoria noastră, a politicienilor, este să ne asigurăm că se face tot ceea ce este posibil pentru ca brăilenii să aibă șansa de a trăi mai bine, la fel ca în localitățile în care administrațiile liberale au făcut dovada performanței lor.

Acum România și Brăila trebuie să treacă la etapa următoare, cea a investițiilor și a dezvoltării comunităților locale la standarde europene. Vă asigur că ușa guvernanților este deschisă pentru toți primarii de bună credință care doresc să facă ceva concret pentru semenii lor, prin proiecte de dezvoltare viabile. Guvernul liberal va face tot ce îi stă în putință pentru a veni în sprijinul acestor comunități și pentru a asigura finanțarea pentru toate investițiile aflate în derulare la nivel local!

«Prin noi înșine» pentru România!”.