Deputatul Popa, mulțumit că localitatea Ulmu a primit finanțare pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, anunță că localitatea Ulmu se află printre comunele brăilene care beneficiază de finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale.

Mai precis, spune acesta într-un comunicat de presă, „a fost alocată suma de 14.310.000 lei pentru obiectivul de investiții «Înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în satele Ulmu și Jugureanu, aparținătoare comunei Ulmu».

Îi mulțumesc domnului primar Vasile Bănică pentru implicare și de asemenea, îi mulțumesc și domnului Alexandru Moșescu, fiindcă a fost unul dintre oamenii care s-au implicat foarte mult în realizarea proiectului. După cum îl cunosc eu, probabil că dacă dumnealui era azi primar la Mircea Vodă, comuna respectivă ar fi fost racordată la rețeaua de gaze naturale.

Important este că cei doi au lucrat foarte bine ca echipă la Ulmu și rezultatul se vede: proiectul despre care vorbeam a primit finanțare. Îmi propun ca alături de colegii mei, Vasile Bănică și de Alexandru Moșescu, să facem și în viitor lucruri bune pentru cetățenii din Ulmu și din Mircea Vodă”.