Deputatul Popa: Până acum nu prea au fost principii morale în PNL Brăila. Principiile morale au fost încălcate de toți cei care au avut legături cu PSD în trecut

„Nu voi candida singur, ci alături de o întreagă echipă. Plec la acest drum cu încrederea și cu speranța că pot schimba ceva pentru PNL Brăila și pentru brăilenii noștri, care au nevoie de o schimbare” – este declarația deputatului Alexandru Popa, care candidează mâine, în cadrul Conferinței Județene a PNL Brăila, pentru funcția de președinte al organizației amintite.

Popa a spus că deși au mai fost depuse și alte candidaturi, ale unor liberali care nu fac parte din echipa sa, speră ca în urma votului ce va fi dat mâine colegii din echipa sa să ocupe toate funcțiile din Biroul Politic Județean al PNL Brăila.

Deputatul a mai spus că are „un plan pe care vreau să-l prezentăm colegilor, un plan bazat mai mult pe principii morale, la acest moment. Organizarea propriu-zisă va începe după Conferința Județeană”.

Întrebat de ce a ținut să precizeze că planul său se bazează mai mult pe principii morale, Alexandru Popa a spus că până acum nu prea au fost principii morale în PNL Brăila: „Principiile morale au fost încălcate de toți cei care au avut legături cu PSD în trecut și au dat membri de partid la o parte pentru a face jocurile PSD-ului”.