Deputatul Popa (PNL) confirmă că PSD-iștii brăileni încearcă să-i convingă pe primarii Cojea și Măcrineanu, care s-au alăturat PNL, să revină alături de ei. Liberalul anunță că în curând încă unul sau doi primari PSD vor trece la PNL

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, confirmă informațiile obținute pe surse de MD Press, potrivit cărora președintele PSD Brăila, Iulian Chiriac, încearcă să-i convingă de primarii Costică Cojea (Chiscani) și Ana Cornelia Măcrineanu (Viziru) – care în scripte încă sunt în PSD, dar au anunțat deja că au trecut în tabăra liberală – să revină alături de social-democrați.

Liderul liberal a afirmat că în curând o să-i dea ocazia președintelui președinților (Iulian Chiriac, președinte al PSD Brăila și președintele CJ Brăila – n.r.) să nu curteze doar doi primari social-democrați care au decis să se alăture PNL, ci mai mulți: „Domnul Chiriac va mai primi o temă: să mai curteze unul sau doi primari în plus de la PSD care au trecut la PNL”.

Cât îi privește pe Cojea și Măcrineanu, Popa a declarat într-o conferință de presă: „Azi am vorbit cu Costică Cojea și mi-a spus că da, încearcă pe toate căile să ajungă la el. Doamna primar de la Viziru este o femeie aparte, care evită să discute prea mult, pentru că e o femeie cu frica lui Dumnezeu care evită circul și panarama din ziare și din politică”.

Întrebat fiind dacă e adevărat că Iulian Chiriac i-a dăruit zilele trecute un buchet de flori Anei Cornelia Măcrineanu (după ce în urmă cu câteva luni a jignit-o și a umilit-o de față cu alți colegi din PSD), Popa a spus: „Nu știu, nu mă ocup eu cu florile domnului Chiriac. Nu e corect ca eu să vorbesc pentru doamna primar. Decât să fie doamna jignită și să aibă supărări, prefer să țin asta pentru mine”.

Întrebat dacă este adevărat că cei din PSD Brăila au încercat de mai multe ori să o convingă pe Ana Cornelia Măcrineanu să se întoarcă alături de ei, președintele PNL Brăila a spus: „De foarte multe ori”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns