Deputatul Popa (PNL), despre președintele Chiriac (PSD): „Crede că mă atacă spunând că sunt de la Cireșu. Sunt mândru că sunt din mediul rural. Dumnealui este doar cu copil ascultător, un picolo de serviciu care a fost crescut de PSD”

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, îi mulțumește președintelui CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD) pentru faptul că „îl promovează” în ședințele Consiliului Județean, spunând periodic câte ceva despre Cireșu, chiar dacă subiectul dezbăutut nu are nicio legătură nici cu comuna natală a liberalului și nici cu Popa, personal.

Popa consideră că de fapt, șeful județului vrea să sugereze că dacă Popa este din mediul rural, i-ar fi inferior în vreun fel orășeanului Chiriac: „El crede că mă atacă spunând că sunt de la Cireșu. Sunt mândru că sunt din mediul rural, sunt mândru că sunt brăilean și sunt mândru că sunt român. Nu mă simt inferior în fața dumnealui cu nimic.

Dacă vrea să facem o expertiză pe ce a făcut dumnealui la viața lui și cu ce am făcut eu, îl aștept. Cu toate că este mai mare ca mine cu 15-20 de ani, realizările noastre nu se pot compara. Dumnealui este doar cu copil ascultător, un picolo de serviciu, un om care a fost crescut de PSD. Eu, dacă mâine nu mai sunt membru PNL sau nu mai sunt în politică, am ce face acasă.

Îl invit să mergem împreună în mediul privat, să vedem ce poate să facă dumnealui de la zero și ce pot face eu. Cred că dacă am reușit să fac ceva pentru mine acasă și pentru familia mea, sunt capabil să fac și pentru locuitorii din județul Brăila.

Eu nu am probleme personale cu domnul Chiriac, am probleme când e vorba de modul în care conduce acest județ și modul în care vede dumnealui dezvoltarea. Vedem că am rămas la coada tuturor clasamentelor”.

Popa a spus că nu i se pare o rușine să fii de la țară și a mai afirmat că își va păstra domiciliul la Cireșu indiferent ce funcție va ocupa la nivel politic și administrativ, pentru că „de acolo vine și acolo e familia sa”: „Credeți că dacă te-ai născut în Brăilița ești mai deștept decât dacă te-ai născut la Cireșu? Oricum, Chiriac e un caz pierdut, nu se pune problema să mă poată reprezenta pe mine, politic vorbind și nu mă reprezenta nici măcar când nu făceam politică”.

Liberalul Ovidiu Nechita a completat că a observat în anii în care Iulian Chiriac a fost președinte al CJ Brăila că atunci când acesta „este depășit de situație” în ședințele CJ, reacționează jignindu-i pe cei din sală.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns