Deputatul Popa (PNL), despre promisiunea lui Chiriac (PSD) că în 2024 județul Brăila nu va mai avea drumuri neasfaltate: „Nu știe ce vorbește. Uitați-vă la asfaltarea de la Bordei Verde – când mergi cu mașina ai impresia că țopăi”

„Domnul Chiriac nu știe ce vorbește. Până în 2024 cu siguranță nu va reuși să asfalteze toate drumurile administrate de CJ”- este opinia președintelui PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, după ce zilele trecute președintele CJ, Iulian Chiriac, declara că „pentru noi este important să ținem într-o stare foarte bună drumurile județene și asta se întâmplă, din punctul meu de vedere” și de asemenea, că „sunt proiecte depuse, deci până în 2024 județul Brăila nu va mai avea un metru pătrat de drum din piatră”.

Liberalul a mai comentat într-o conferință de presă că „dacă ne uităm la marile asfaltări ale dumnealui, uitați-vă la Bordei Verde, că în doi ani de zile trebuie refăcut tot drumul – când mergi cu mașina ai impresia că țopăi. Lucrările pe care le execută astăzi CJ prin firmele agreate sunt lucrări de proastă calitate și în 2-3 ani vor fi refăcute.

Mă uitam și la mine, la Cireșu, unde au asfaltat acel drum, lucru pentru ca-i mulțumesc domnului președinte CJ, dar vreau să-i spun un singur lucru: drumul ăla a mai fost asfaltat și acum 5 ani, iar DJ 203R, care este de interes maxim în zonă, este tot la stadiul de piatră. Asfaltăm ce am mai asfaltat – încă o dată, îi mulțumesc că a asfaltat, poate avea nevoie de anumite plombe – și nu asfaltăm ce nu a fost asfaltat de 30 de ani? Nu văd nicio logică.

Eu nu cred că domnul Chiriac își va duce la îndeplinire promisiunea, în 2024 vom avea în continuare drumuri neasfaltate, iar cele care sunt asfaltate sunt de o calitate care lasă de dorit”.