Deputatul Popa (PNL): Nu mi se pare de bun simț ca în ședințele CLM Brăila să se ajungă la atacuri personale la adresa unor consilieri municipali liberali

Deputatul liberal Alexandru Popa consideră că nu este în regulă modul în care se petrec lucrurile la unele dintre ședințele CLM Brăila, în care primarul Marian Dragomir (PSD) și viceprimarul Alexandru Jantea Crican (PSD) îi iau peste picior sau chiar îi jignesc pe consilierii municipali PNL.

Popa spune că nu i se pare de bun simț o astfel de atitudine din partea edililor: „Nu mi se pare de bun simț, ca să spun așa, să ducem o ședință de Consiliu Municipal la atacuri personale la adresa unor consilieri de-ai noștri. Cred că ar trebui să punem umărul împreună, și noi, și cei de la PSD, pentru a crea anumite facilități oamenilor care ne-au votat.

Ei (cei de la PSD – n.r.) au în momentul acesta o majoritate cu care pot face ce vor în CLM, dar ar trebui să țină cont și de anumite amendamente ale noastre, pentru că nu toate sunt greșite, cum le percep și cum le prezintă dumnealor.

Nu spun că tot ceea ce aducem noi este corect, dar o mare parte dintre amendamentele pe care le-au adus consilierii noștri au fost niște amendamente sănătoase, care ar ajuta la îmbunătățirea vieții brăilenilor”.