Deputatul Popa: „Primarul Dragomir are o mare problemă: el este atotștiutor, iar ceilalți sunt proști. Deșteptul de Dragomir are o plăcere deosebită să-i umilească public pe cei care îndrăznesc să aibă alte păreri decât el sau să critice ce face el”

”Primarul Marian Dragomir are o mare problemă: el este atotștiutor, iar ceilalți sunt proști” – este comentariul ironic făcut de președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, după ce în cea mai recentă ședință a Consiliului Local Municipal, edilul șef (PSD) i-a luat peste picior din nou pe consilierii liberali, iar mai apoi, într-o conferință de presă, a declarat că „îi e milă de ei”, că „i se pare foarte penibil felul în care se prezintă unii consilieri liberali în CLM” și că „este absolut jenant ca unii consilieri să nu citească și să insiste în același lucru de fiecare dată, doar pentru a mai face un pic de scandal”.

În ședința CLM primarul i-a spus consilierului Alexandru Drogeanu (PNL): „Nu are niciun sens să vă răspund la toate prostioarele acestea. Ce aș putea eu să mai discut cu dvs fără să-mi pierd vremea?”. În plus, Dragomir a mai afirmat că Drogeanu „a fost bun la fotbal, nu la altceva” și că el și ceilalți liberali sunt niște cârcotași care stau pe margine și comentează când alții muncesc.

Președintele PNL Brăila afirmă într-un comunicat dat publicității că „atât timp cât cei din jur aprobă tot ce spune el, primarul Dragomir îi suportă; dacă au alte păreri decât el și au și tupeul să-și spună părerile, sunt insuportabili pentru mărețul conducător și îi tratează cu sarcasm sau îi jignește.

Marian Dragomir are o plăcere deosebită să-i umilească public pe cei care îndrăznesc să aibă alte păreri decât el sau să critice ce face el, fie că e vorba de adversarii politici, de caricaturiști care refuză să se plece în fața politicului sau de oricine altcineva, inclusiv de colegii săi de partid, consilieri municipali care îndrăznesc să facă propuneri care-i displac.

Vă amintește de altcineva din PSD? Se pare că pe vremea când Dragomir era băiat bun la toate și tăia pomii în curtea lui Gheorghea Bunea Stancu, a deprins de la acesta plăcerea de a-i călca în picioare pe cei care nu se pleacă de bună voie în fața sa, ca să le arate tuturor cine e șeful.

Deșteptul de Dragomir îi ironizează sau îi jignește de-a dreptul pe consilierii municipali liberali, atunci când aceștia își prezintă punctul de vedere în ședințele Consiliului Local Municipal. Deși primarul este doar un invitat la ședințele Consiliului Local, el se comportă de parcă ar fi profesorul care le dă lecții consilierilor cu privire la ce și cum trebuie făcut. Doamne ferește să ai vreo altă părere sau vreo sugestie care nu coincide cu modul în care vede el lucrurile!

Lui «îi e milă» de consilierii liberali, pe unii îi numește «papagali», de alții spune că vin «nepregătiți», că sunt «cârcotași» și că nu se pricep la nimic. „Se pricep cel mult la fotbal, la nimic altceva”. După cum lasă să se înțeleagă, el nu dă doi bani pe fotbal și pe sport, în general; cei care activează în acest domeniu sunt zero barat pentru el.

Uite unde era atotcunoscătorul! Uite unde era geniul nerecunoscut!

Având în vedere că obsesia lui este să asfalteze tot ce prinde în municipiu, nu m-aș mira să aflu că Marian Dragomir crede că se pricepe la asfaltat. E adevărat că uneori, atunci când asfaltează strada uită ani la rând să termine și trotuarele, dar nu poate să te deranjeze asta decât dacă ești cârcotaș. Părerea lui.

Având în vedere că se tot laudă că Brăila a primit premiul de excelență în iluminat public, probabil că Marian Dragomir crede că se pricepe și la iluminat. E adevărat că în cartierele mărginașe nu se vede nici urmă de excelență în ceea ce privește iluminatul, dar nu poate să te deranjeze asta decât dacă ești cârcotaș.

Având în vedere că se tot laudă singur că e vultur, probabil că are impresia că se pricepe și la zburat. Uită că dacă se află la nivelul la care se află acum, este pentru că PSD l-a ridicat până acolo și că dacă și-ar lua PSD mâna de pe el, ar zbura din fotoliul de primar.

Având în vedere că Brăila este pe ultimele locuri în mai toate topurile naționale, că tinerii pleacă din Brăila, că turiștii nu mai găsesc aici decât o urmă palidă a strălucirii orașului de altădată, dacă e să vorbim despre „atotcunoscătorul” Marian Dragomir, atunci putem vorbi cel mult de un atotcunoscător ratat. Și nu prea bine educat, fiindcă și-a ales prost mentorul politic”.