Deputatul Popa promite organizarea unor întâlniri pentru informarea tinerilor fermieri brăileni pe tema accesării fondurilor europene: „Îl invit pe domnul director Opreanu de la AFIR și câțiva colegi care sunt experți în domeniu”

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, intenționează ca în următoarele săptămâni să organizeze câteva întâlniri ale tinerilor fermieri din județ cu specialiști în domeniul accesării fondurilor europene, pentru a-i ajuta pe cei dintâi să afle cât mai multe amănunte cu privire la demersurile pe care le au de făcut dacă doresc să obțină astfel de finanțări. Popa l-a invitat la aceste întâlniri și pe Dorin Opreanu (PNL), director general adjunct al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), care a acceptat deja această invitație.

Deputatul brăilean, care are el însuși experiență în accesarea fondurilor europene, a făcut aceste declarații ieri, în cadrul unei conferințe de presă în care l-a avut alături pe Opreanu.

Alexandru Popa a spus că în ultima perioadă a primit mai multe cereri din partea tinerilor fermieri din județ, care i-au spus că ar avea nevoie de îndrumare în realizarea proiectelor pentru accesarea fondurilor europene: „Am hotărât ca în viitorul foarte apropiat, cred că în 2-3 săptămâni, să organizăm întâlniri în 3 centre zonale – unul va fi la Făurei, unul la Movila și cred că unul la Stăncuța sau Viziru – pentru informarea tinerilor fermieri vizavi de măsurile care urmează să intre la finanțare. Îl invit și pe domnul director Opreanu și câțiva colegi care sunt experți în accesarea fondurilor europene, pentru a le veni în sprijin. Știți că eu am o legătură foarte strânsă cu fermierii și voi fi alături de ei, să-i ajut să acceseze fonduri europene”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns