Deputatul Popa și-a donat indemnizația de parlamentar din această lună pentru susținerea a doi sportivi care vor participa la Campionatul Național de kickboxing Low Kick W.A.K.O

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, anunță că indemnizația de parlamentar aferentă acestei luni a donat-o pentru susținerea unor sportivi de la clubul URBAN WARRIOR GYM care vor participa la finele acestei săptămâni la Campionatul Național de kickboxing Low Kick W.A.K.O.

Popa precizează într-un comunicat dat publicității: „Continui să informez opinia publică în legătură cu modul în care cheltuiesc indemnizația de parlamentar, pe care am anunțat că o voi dona pentru diverse cauze caritabile și pentru a susține diverse organizații sau asociații brăilene.

Indemnizația de luna aceasta am donat-o unor sportivi ce vor reprezenta clubul URBAN WARRIOR GYM Brăila la Campionatul Național de kickboxing Low Kick W.A.K.O, ce va avea loc sâmbătă la București.

Mai exact, este vorba despre Tănase Ștefan Cristian, în vârstă de 14 ani, campion național de kickboxing, K1 si kick-light, component al lotului național de kickboxing ce va participa la Campionatul Mondial din Portugalia și de Grigore Gabriel Dănuț, de 19 ani, locul 2 la Cupa României kick-light, câștigator în mai multe gale profesionale de kickboxing. Antrenorul tinerilor sportivi este Dan Căpățînă.

Suma donată va fi folosită pentru cheltuielile ce țin de participarea la această competiție și dacă cei doi tineri vor obține rezultate meritorii, așa cum sperăm cu toții, banii respectivi ajung și pentru premierea performanței lor”.