Deputatul Popa: Singurul lucru pe care aș avea să i-l reproșez domnului prefect este comunicarea cu presa

Deputatul liberal Alexandru Popa (foto) consideră că ar fi de dorit ca noul prefect al Brăilei, Nicușor Ciocan, să aibă un alt gen de comunicare cu presa locală.

Popa a fost întrebat astăzi de ziariști ce părere are de modul în care a acționat în primele săptămâni ale mandatului său Ciocan, iar liberalul a răspuns: „Singurul lucru pe care aș avea să i-l reproșez domnului prefect este comunicarea cu presa. Cred că ar trebui ca în condițiile pandemiei să aibă o comunicare mult mai bună și mult mai sănătoasă, pentru că dvs, presa, sunteți cel mai important vector de informare a populației. Mai mult de atât nu am ce să declar. O să încerc să am și eu o discuție cu dumnealui săptămâna viitoare”.

Amintim că Nicușor Ciocan a reușit performanța de a intra în conflict cu presa locală din prima oră a mandatului său, acesta declarând că ziariștii încearcă să provoace declarații acide/atacuri politice și a spus că „presa, în general, mai și interpretează sau pune anumite cuvinte”. Câteva zile mai târziu prefectul a afirmat că „presa din Brăila e aservită mai mult unor anumite partide”.