DEPUTATUL VARGA: CĂTĂLIN BOBOC ARE TOATĂ SUSȚINEREA NOASTRĂ, A CELOR DIN PNL, PENTRU CANDIDATURA LA CJ!

Deputatul liberal Vasile Varga declară că în ciuda tuturor zvonurilor sau afirmațiilor pe care le fac diverse persoane în spațiul public, el îl susține fără rezerve pe candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila, Cătălin Boboc.

Varga a postat astăzi pe o rețea de socializare următorul mesaj: „Cătălin Boboc are toată susținerea mea pentru candidatura la Consiliul Județean Brăila!

Vor unii să spună că lucrurile ar sta altfel, că în PNL ar fi tabere, dispute, scandaluri. Să fim serioși: sunt doar discuții normale și așa este firesc să fie în orice partid sau grup politic, pentru că democrația înseamnă dezbatere. Dar asta nu înseamnă scandal și tabere!

Cătălin Boboc are toată susținerea mea pentru candidatura la președinția Consiliului Județean Brăila, pentru că toți ne-am săturat de minciuni și de jumătățile de măsură care au dus Brăila în topul celor mai sărace și îmbătrânite județe din România.

Cătălin Boboc a demonstrat, cât timp a fost prefect, că este un om de acțiune și echilibrat și a gestionat cu foarte multă înțelepciune și eficiență starea de urgență și de alertă din această pandemie.

Repet, ca să se înțeleagă bine: are toată susținerea noastră, a oamenilor din interiorul PNL!”.