Deputatul Varga cere Guvernului Ponta sa le respecte romanilor dreptul la vot

P1070952

Deputatul PNL de Braila Vasile Varga isi exprima speranta ca macar in turul II al alegerilor prezidentiale, Guvernul Romaniei sa le respecte cetatenilor dreptul la a-si exprima optiunea in privinta viitorului presedinte al tarii. Varga considera inacceptabil faptul ca multi romani din tara, dar si din strainatate, au avut dificultati in a vota, din cauze ce au tinut exclusiv de modul in care s-au organizat sectiile de votare. Parlamentarul brailean apreciaza ca este si aceasta o dovada a dispretului pe care il are Guvernul Ponta fata de romani, carora nu le asigura nici macar dreptul de a vota in conditii civilizate, ba chiar ii impiedica sa voteze: “Am primit mai multe mesaje de la tineri studenti braileni, care mi-au semnalat ca duminica au fost impiedicati sa voteze! Au fost plimbati de la o sectie la alta, li s-a refuzat inscrierea pe listele suplimentare, doar cei care au fost insistenti au reusit sa-si exercite dreptul constitutional.
Romanii au fost umiliti si la ei acasa, si in strainatate. Condamn dispretul Guvernului pentru nerespectarea unui drept fundamental oferit de un stat democratic – votul! Este dovada nu doar de proasta organizare, ci este o buna organizare a PSD, impotriva intereselor propriilor cetaţeni.

Ii invit pe toti acesti tineri, dar si pe altii care au trecut prin situatii similare, ca, pe 16 noiembrie, sa vina acasa, la Braila, sa voteze. Asa, vom da peste cap calculele pesedistilor si vom demonstra ca Braila nu este chiar un oras rosu. Tinerii pot face diferenta. Tinerii pot face o revolutie a bunului simt”.