DEPUTATUL VARGA: IRESPONSABILITATEA GUVERNULUI PSD-ALDE A GENERAT NEINCREDERE, PRIN HAOSUL MASURILOR FISCALE

Deputatul PNL de Braila Vasile Varga acuza ”modul dezastruos in care coalitia PSD-ALDE conduce tara”, ultima dovada in acest sens fiind, in opinia sa, Ordonanta de Urgenta referitoare la modificarea Codului Fiscal, care ar urma sa produca efecte incepand cu 1 ianuarie.

Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Varga vorbeste despre intentia PNL de a depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose si enumera motivele care au stat la baza acestei hotarari: <<Aseara, la reuniunea Biroului Executiv impreuna cu grupurile parlamentare ale PNL, am decis in unanimitate depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului PSD. La baza acestei decizii stau modul total dezastruos in care coalitia PSD-ALDE conduce tara, dar si modul in care decidentii acestei coalitii au impus Ordonanta care a ravasit sistemul fiscal din Romania.
Practic, la momentul actual, dezvoltarea economica a Romaniei este pusa grav in pericol, Ordonanta fiind un “atac” impotriva mediului de afaceri si a angajatilor (atat din sectorul privat, cat si din sectorul public).
Indicatorii economici ne confirma ca lucrurile nu sunt atat de grozave pe cat incearca PSD  ALDE sa ne arate. Rata inflatiei anuntata de BNR ajunge anul acesta la 2,7% , fata de 0,2% la inceputul anului. Este mai mult decat dubla fata de 1,2%, cat promitea PSD in programul de guvernare „Indrazneste sa crezi”.
Leul a ajuns ieri la cea mai slaba cotatie istorica in raport cu Euro, fapt ce afecteaza largi categorii sociale. Ratele cresc la banci si sunt afectati toti cei care au contractat un credit. Totul este o consecinta a iresponsabilitatii Guvernului PSD-ALDE, care a generat neincredere prin haosul masurilor fiscale.
In fine, indatorarea accelerata a Romaniei ne afecteaza pe toti, deoarece sunt bani care trebuie returnati! Numai pana in 1 septembrie 2017, datoria guvernamentala a ajuns la 333 miliarde lei.
Toate datele, dar si realitatea de zi cu zi a romanilor, ne arata ca promisiunile PSD-ALDE din campania electorala de acum un an au fost o minciuna>>.