Deputatul Varga prefera s-o vada “live” pe prefectul Vilcu, nu in filme

P1060811

Daca social-democratii braileni nu s-au inghesuit la usa noului prefect, pentru a-i da binete ( ba chiar presedintele PSD Gheorghe Bunea Stancu lasa sa se inteleaga ca o sa-i dea el…), pe considerentul ca cine a pus-o, ala s-o viziteze, nici liberalii nu sunt mai dornici sa o cunoasca pe Vasilica Vilcu in carne si oase. Ei sunt cu atat mai retinuti in a-i ura bun venit in noua functie, cu cat la ceremonia de investire au fost invitati printr-un SMS pe care l-au perceput ca fiind complet deplasat, pentru nivelul (administrativ al) expeditorului, dar si  al destinatarilor.

Si daca pe primarul municipiului, Aurel Simionescu, invitat initial tot printr-un SMS, prefectul l-a sunat totusi inainte de ceremonie si l-a invitat personal, cei doi parlamentari liberali au fost lasati in plata … domnului care a trimis SMS-ul.

Intrebat daca a apucat, in cele trei saptamani de cand Vasilica Vilcu si-a luat postul in primire, sa-si faca o impresie despre aceasta, mai ales ca toata lumea era curioasa sa o vada si sa o auda, s-a dovedit ca deputatul Varga nu s-a aflat printre curiosi. El ne-a declarat ca n-a apucat sa-si faca o impresie despre Vilcu, nici macar una “artistica”, fiindca inca nu s-a intalnit cu aceasta fata in fata. Varga spune ca prefera sa astepte pana o va cunoaste personal si va discuta cu ea, pentru a emite opinii in legatura cu Vilcu si nu este dispus sa-si dea cu parerea dupa ce a vazut doar niste fotografii sau filmulete facute de ziaristi cu noul prefect:  “Daca am fi discutat si noi tete-a-tete si am fi fost invitati si am fi auzit-o – nu pe inregistrari facute de altii, ci <<live>>, cum spuneti dvs, presa, am fi putut sa exprimam si noi o parere; dar atat timp cat nu am ascultat nimic, nu stiu ce sa spun. Eu si colegul meu, senatorul Catalin Boboc, o sa incercam ca in urmatoarele zile, la final de saptamana, cand o sa venim in teritoriu, sa dam un telefon, sa vedem daca ne primeste si ne ducem si noi pana acolo, sa ne cunoastem, fiindca noi, doi parlamentari  alesi de urbe , reprezentam ceva in judetul acesta”.