Deputatului Marian Dragomir i-au murit laudatorii, asa ca se da mare de unul singur

P1100176

Candidatul PSD la Primaria Brailei, Marian Dragomir, isi incepe cu stangul campania electorala, printr-o declaratie in care isi ridica singur un imn de slava, pe o retea de socializare. Dragomir, care, altfel, pare un tip cu picioarele pe pamant, o ia razna de aceasta data, in entuziasmul ce l-a invadat, probabil, dupa bucuria de a fi confirmat la nivel local ca si candidat la Primarie. Evident, nu nominalizarea propriu-zisa l-a facut fericit – fiindca nominalizati sunt o gramada, pe lumea asta -, ci faptul ca este constient ca are mari sanse sa devina noul primar al Brailei, avand in vedere procentele pe care le obtine PSD-ul in municipiu.

Adrenalina ajunsa, probabil, la cote maxime, dupa nominalizarea sa de catre conducerea locala PSD, pare sa fi avut insa efecte colaterale ciudate, daca ne uitam la prima sa declaratie facuta in calitate de candidat. Mai exact, este vorba de o postare facuta pe o retea de socializare, in care, pentru inceput, deputatul anunta ca prioritatile sale, daca va fi ales primar al municipiului, vor fi incurajarea investitiilor private si curatenia: “DA. Candidez!!! Am decis sa candidez cu dorinta de a continua proiectele incepute si de a veni cu o abordare noua. Proiectele pentru dezvoltarea infrastructurii orasului, incurajarea investitiilor private care creeaza locuri de munca si curatenia reprezinta prioritatile mele pentru Braila”.

In continuare, deputatul face o scurta prezentare a activitatii sale profesionale si nu ezita sa-si traga pe turta proprie “zeci de centre comerciale moderne, sute de locuri de munca, milioane de euro investitii straine”, ceea ce reprezinta, de fapt, nu (doar) meritul sau personal, ci (mai ales) meritul si banii companiei multinationale la care acesta a lucrat si care, suntem siguri, ar fi facut investitii si ar fi deschis centre comerciale si in lipsa lui Marian Dragomir: “Timp de 7 ani am coordonat activitatea de investitii a unei mari companii multinationale in 10 judete din sud-estul Romaniei si 2 sectoare din Bucuresti. Activitatea mea in mediul privat se poate rezuma astfel: 7 ani, zeci de centre comerciale moderne, sute de locuri de munca, milioane de euro investitii straine.
In mandatul meu, doar in Braila s-au investit peste 4 milioane de euro si s-au creat 100 de locuri de munca, existente si azi. Am realizat si predat gratuit catre primarie un parc de joaca pentru copii cu suprafata de 840 mp, situat pe Strada Baraganului”.