Diana Șoșoacă: „Dacă vrea cineva să vadă ce înseamnă desțelenire și distrugere, ar trebui să vină la Brăila”

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă și ziaristul Luis Lazarus au vizitat la finele săptămânii trecute Brăila, unde s-au întâlnit cu membri ai filialei locale a Partidul SOS România și cu cetățenii.

Șoșoacă și Lazarus și-au început traseul prin oraș în Piața Mare, unde au discutat cu comercianții, dar și cu cei care veniseră la cumpărături, iar apoi s-au întâlnit cu circa 200 de membri și simpatizanți într-o sală de evenimente.

Lidera SOS România le-a spus celor prezenți că este permanent urmărită, că este suspusă unor presiuni care au ajuns la un nivel inimaginabil, că este conștientă că riscă să i se întâmple ceea ce li s-a mai întâmplat și altor patrioți români de-a lungul timpului și că recent a avut de făcut o alegere foarte grea, între a continua activitatea politică în același stil radical care a consacrat-o sau de a-și proteja familia de viitoare atacuri care se anunță a fi foarte dure. Ea a spus că a ales să pună interesul național deasupra interesului personal și le-a cerut și celor prezenți să-și asume decizia de a face pasul în față și a se implica la modul serios în activitatea politică a SOS România în plan local, indiferent de riscurile aferente.

Diana Șoșoacă a mai afirmat că a vizitat Brăila în tinerețe, în călătorie de nuntă și acum a fost șocată să vadă cât de mult s-a schimbat în rău orașul nostru: „M-am simțit transpusă în timpuri străvechi; era mult mai frumos atunci orașul Brăila, era mult mai îngrijit și mult mai populat. Dacă vrea cineva să vadă ce înseamnă desțelenire și distrugere, ar trebui să vină la Brăila. Din păcate văd că Brăila e din ce în ce mai depopulată”.

Șoșoacă a mai spus că nici în Italia nu există o mafie atât de puternică precum în România și a comentat că în timp ce se deplasa prin Brăila a văzut pe cineva cu o mașină de lux, iar unul dintre cei care o însoțeau i-au explicat că e o persoană care lucrează în poliție: „Păi de unde are ăla 100.000 de euro ca să-și ia o mașină de-asta, că ei au 3.000 de lei salariu?! «Haideți, doamnă, nu mai întrebați!»

Ba da, o să întreb! Dar o să întreb direct Parchetul. Așa mi se pare corect. Eu nu-mi permit o mașină de 100.000 de euro. Și nici voi. Și mă întreb cum unul angajat la stat, un polițist, are o mașină de 100.000 de euro și ne sfidează dintr-un costum de 6.000 de euro. De unde ai tu atâția bani? Ești polițist, ești în slujba statului! Și dacă se uită acum la mine (la înregistrarea live transmisă pe internet – n.r.), îi spun: îi știu numele și o să sesizez și eu Ministerul Afacerilor Interne, să știu și eu cum e posibil ca un polițist să aibă o mașină de 100.000 de euro. Pe mine mă deranjează! Da, din vânzare de droguri și prostituție, se știe clar, da? Ăsta-i adevărul!”.

Luiz Lazarus a declarat, la rândul său, în timpul vizitei prin oraș că „la Brăila AUR-ul a coclit” și că mare parte din membrii AUR au trecut la SOS România. De altfel, la întâlnirea de sâmbătă au fost prezenți unii (foști) membri AUR.

Precizăm că președintele SOS România este fostul senator Ionel Alexandru.

Articole asemănătoare

Comment

  • Elena

    13/02/2024

    Sunt onorată ca Dna Senator a ales sa vina la Brăila,in unul din cele mai vechi orașe românești care adună laolaltă istorie si cultura!!Brăila de altădată era infloritoare fiind un oraș cosmopolit..acum însă,ca de altfel in toata tara ,pe nimeni nu mai intereseaza aceste aspecte!E suficient doar sa privim fosta strada Regală si ne dăm seama de acest crud adevăr…cladiri istorice in paragină,magazine goale…etc..de economie nici nu mai vorbim!.Toate acestea ,pentru că pe nimeni nu intereseaza..mai ales pe cei din clasa politica!Avem șansa ca prin aceasta vizita sa ne reconsideram optiunile,sa gandim ceea ce e mai bine sa alegem in viitor si sa avem curaj sa o facem!Ma bucur ca am cunoscut un om -pe Dna Senator Sosoaca,un om cu principii corecte care a ales sa ne onoreze cu prezenta la Brăila.Discursul Doamnei a fost unul memorabil si consider ca prin alegerile fiecaruia dintre noi putem schimba soarta tuturor mai ales a copiilor nostri,in viitor!!

    Replay

Lasă un răspuns