DIN 14 AUGUST SE REIAU SPECTACOLELE PREZENTATE PE SCENA EXTERIOARĂ DIN STRADA MIHAI EMINESCU, ÎN CADRUL STAGIUNII ESTIVALE TMF

Teatrul „Maria Filotti” Brăila reia prezentarea specacolelor în cadrul Stagiunii estivale TMF, începând din 14 august.

După cum anunță conducerea teatrului, de astăzi 5 august, se pot ridica invitatiile pentru primele 3 evenimente ale lunii august – respectiv cele din 14, 15 și 16 august: „Este vorba despre lansarea de carte și Proiecția de Gală a filmului dedicat marelui actor și fost director al teatrului brăilean, maestrul CONSTANTIN CODRESCU. La eveniment va fi prezent însuși eroul cărții și al filmului, maestrul Constantin Codrescu și regizorul filmului, Silviu Radu, el însuși brăilean.

Deci, 14 august, ora 20:00, în parcarea Poliției de pe strada Mihai Eminescu. Accesul publicului se va face începând cu ora 19:20 și organizatorii vă garantează respectarea tuturor măsurilor legale de prevenire a efectelor infectării cu coronavirus.

Sâmbăta, 15 august, de la ora 20:30 în aceeași locație sunteți invitați la Recitalul de Poezie și Jazz «TE-AI GÂNDIT VREODATĂ?». Acest adevarat eveniment cultural va propune un dialog între versurile compuse și interpretate de cunoscuta actriță americană de origine română CLAUDIA MOTEA si comentariile jazzistice live ale lui Lucian Sabados, cel ce semnează și conceptul regizoral al spectacolului.

În fine, duminică, 16 august, de la ora 20:30, pe scena exterioară de pe strada Mihai Eminescu veți putea urmări în premieră la Brăila one woman show-ul «EU RĂMÂN», pe texte de Blanca Doba și Luana Hagiu, în regia Luanei Hagiu și interpretarea energică și spirituală a mai tinerei noastre colege Blanca Doba. Un spectacol eveniment, prin ineditul poveștii și sinceritatea interpretării!”.

Programul lunii august poate fi aflat la Agenția Teatrală, unde se pot obține și invitațiile.