Din 15 noiembrie redobândirea certificatului de înmatriculare, duplicatul și înlocuirea Cărții de Identitate a vehiculului se pot face la RAR doar cu programare

Începând cu data de 15 noiembrie 2023, verificările necesare pentru redobândirea Certificatului de Înmatriculare reținut la controlul tehnic în trafic, eliberarea duplicatul și înlocuirea Cărții de identitate, vor necesita programare prealabilă.

Prin urmare, cei interesați sunt rugați să nu se mai prezinte la reprezentanțele RAR, dacă nu și-au făcut programare pe site-ul www.rarom.ro la secțiunea „Programări” sau nu au sunat la numărul de call-center 021/9672, pentru a obține un număr de programare.

„Măsura mai sus menționată este menită să reducă timpii de așteptare de la intrarea în curtea reprezentanțelor RAR până la preluarea vehiculelor de inginerii de pe linie. RAR vine în întâmpinarea clienților prin suplimentarea numărului de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de așteptare să fie cât mai scurt”, se arată într-un comunicat dat publicității.