Din 16 februarie, la sediul Batalionului 110 Sprijin „Mareșal Constantin Prezan”/ Brigada 10 Geniu „Dunărea de Jos” din Brăila va funcționa un centru de vaccinare

Începând de mâine, 16 februarie, la sediul Batalionului 110 Sprijin „Mareșal Constantin Prezan”/ Brigada 10 Geniu „Dunărea de Jos” din Brăila (str. Calea Călărașilor, nr. 309) va funcționa un centru de vaccinare organizat în cadrul campaniei de imunizare anti-COVID.

După cum am fost informați printr-un comunicat de presă, „în sprijinul campaniei de vaccinare organizată la nivel național, în data de 16 februarie 2021, la sediul Batalionului 110 Sprijin «Mareșal Constantin Prezan»/ Brigada 10 Geniu «Dunărea de Jos» din Brăila, începând cu ora 08.00,  intră în funcțiune Centrul 2 Comandamentul Brigăzii 10 Geniu, organizat la nivelul Garnizoanei Brăila.

La acest centru se va vaccina personalul militar activ și în rezervă din cadrul Ministerului Apărării Naționale, precum și personalul altor structuri din cadrul Sistemului de apărare, ordine publică și siguranță națională din Garnizoana Brăila.

Capacitatea centrului este de 60 de persoane/ zi, coordonator și șef al acestuia fiind locotenent colonel medic Leonida Claudiu.

Transportul și distribuția vaccinului este asigurată de Direcția de Sănătate Publică Brăila”.