Din cauza lui Danaila, Draghincescu risca sa se baloneze, sa faca celulita si sa produca radicali liberi asasini

P1110900

Consilierul municipal brailean Simona Draghincescu (PNL) are o mare problema de sanatate, pe care daca nu si-a identificat-o inca, i-o semnalam noi. Nu de alta, dar uneori, cand privesti lucrurile mai de la distanta, cu detasare, se vad mai clar decat din imediata apropiere. Si desi admitem ca nici noi nu mai privim lucrurile chiar cu detasare, ci am ajuns deja la ingrijorare, ne permitem sa o atentionam pe Simona Draghincescu de faptul ca uneori, niste chestii de-ale ei o iau razna.

De exemplu, pulsul – cand il vede pe colegul ei de partid, viceprimarul Alexandru Danaila.

Si flora intestinala, care este profund afectata, cand Draghincescu il „miroase” pe colegul ei de partid, Alexandru Danaila. Asta pentru ca potrivit cercetarilor, “supararea, furia si nemultumirea modifica flora fierii, a intestinului subtire, inflamand mucoasa acestuia si a stomacului”.

Din cauza lui Danaila, Simona risca sa faca si celulita. “Furia, mania, cearta, razbunarea duc la dereglarea echilibrului acidobazic. Asadar, tracasarile si tensiunea nervoasa blocheaza intestinele, facandu-le inactive. Daca omul continua sa fie nervos, incarcatura emotionala devine cronica, iar dezechilibrele nutritionale specifice devin si mai pronuntate. Sodiul si apa sunt retinute de organism, in timp ce potasiul, vitamina C, magneziul si vitaminele B sunt epuizate”, spun cercetatorii.

Pe de alta parte, din cauza lui Danaila, Simona risca si sa se baloneze.  “Abdomenul se umfla (se baloneaza), aparand disconfortul psihic, insomniile, dereglarile metabolice. Toate aceste modificari determina o reactie imunitara anormala”, spun cercetatorii.

Din cauza lui Danaila, care-i este profund antipatic, Simona risca sa-i creasca activitatea sistemului simpatic: “La fiecare incarcatura emotionala se mobilizeaza sistemul simpatico-adrenergic si in acest moment, se elibereaza adrenalina, care antreneaza hipofiza. Cand sistemul nervos simpatic este activat, efectele normale ale functiilor organismului sunt reduse”. Asa ni s-a parut si noua, ca in prezenta lui Danaila, unele functii ale Simonei sunt reduse… E drept si ca altele sunt mult activate…
Nu in ultimul rand, din cauza lui Danaila, care – prin simplul fapt ca exista pe suprafata pamantului – n-o lasa sa traiasca, Simona risca sa fie “asasinata” de radicalii liberi: “Eficacitatea sistemului digestiv este diminuata, tulburarile de somn sunt frecvente si creste productia de radicali liberi, care sunt <<asasinii>> celulelor noastre. Sub actiunea cortizonului se inregistreaza o importanta reducere a consumului de oxigen si o crestere a cantitatii de acizi grasi saturati – colesterol”.

Nu ca ne-am crede noi medici, dar suntem sincer ingrijorati  de efectele devastatoare pe care le poate avea viceprimarul asupra unei biete femei sensibile, ca Simona Draghincescu. De-aia o rugam sa fie mai calma si eventual sa se pregateasca psihic inainte de sedintele CLM, fiindca altfel, riscam ca intr-o zi, la o sedinta, Simona Draghincescu sa aiba, Doamne-fereste, un atac de nervi mai grav, sa se sufoce de furie si sa aiba nevoie de respiratie gura la gura. Si sincer, nu stim cine o sa se bage la chestia asta, dintre cei prezenti…