Din cauza unor probleme tehnice, Teatrul “Maria Filotti” suspenda spectacolele programate in acest week-end

11798171_879683662080430_1983097612_n

Conducerea Teatrului “Maria Filotti” din Braila anunta ca spectacolele programate a avea loc la finalul acestei saptamani se suspenda. Intr-un comunicat de presa in care se vorbeste, generic, de “probleme tehnice legate de functionalitatea in perfecta stare de securitate a salilor de spectacole”, conducerea teatrului anunta suspendarea spectacolelor anuntate initial pentru perioada 13-15 noiembrie 2015, respectiv: LILIOM , ACASA LA TATA si JOCUL DE-A VACANTA.

“Contravaloarea biletelor va fi returnata incepand cu 13 noiembrie, orele 11, de la Agentia Teatrala. Fata de situatia existenta, ne cerem scuze si vom reveni in zilele urmatoare cu precizari legate de programarile viitoare”, se mai arata in document.

Anuntul vine dupa ce la un spectacol anterior, atat regizorul, cat si actorii s-au plans de frigul din sala, situatie pentru care si-a cerut scuze, printr-o postare pe o retea de socializare, chiar managerul institutiei, Lucian Sabados: “Ma raliez 100% postarii colegului meu, regizorul Radu Nichifor, de la Teatrul Maria Filotti, legat de necesarele scuze datorate minunatilor spectatori ai spectacolului de aseara, cu piesa LA GRANDE MAGIA, in regia lui Radu. Fiind inca in santier, nu este inca rezolvata problema incalzirii la parterul Salii mari a Teatrului… Asa ca la ultimele 4-5 reprezentatii din ultimul timp de la Sala Mare frigul a afectat serios confortul spectatorilor! Dar si cel al colegilor mei actori, ei, ca si Dvs , resimt puternic aceste impedimente majore, insa dovedesc un devotament si un profesionalism exemplar! Si Dvs, spectatorilor, si colegilor artisti si tehnicieni le cer eu scuze, in nume propriu dar si al constructorilor, care mi-au promis finalizarea incalzirii parterului in a doua jumatate a saptamanii viitoare! Deie Domnul sa si reuseasca, ptr ca Dvs si actorii sa nu mai fiti afectati de frig!”.