DIRECTORUL DRAGUT: DEZINSECTIE SE FACE IN PIETE DE PATRU ORI PE AN SI MAI MULT, DACA ESTE NEVOIE

“Dezinsectie se face in piete de patru ori pe an si mai mult, daca este nevoie” – este ceea ce a declarat astazi, la sedinta CLM Braila, directorul Administratiei Pietelor si Targurilor, Meluta Dragut.

Aceasta a raspuns unei intrebari ce i-a fost adresate de consilierul municipal Adrian Tabarac (PNL), care a vrut sa stie de cate ori se face dezinsectie in piete, in general si in Piata Mare, in special.

Dragut a tinut sa precizeze ca firma care s-a ocupat de dezinsectia care s-a facut in Hala Centrala zilele trecute a constatat ca nu sunt gandaci si nu nici sobolani, asa cum acuza recent liberalul: “Am schimbat furnizorul, iar de data aceasta a venit un furnizor de la Galati si a ramas placut impresionat cand a vizitat Piata Halelor de la subsol si pana la suprafata. Peste tot era ordine, disciplina; se astepta, cumva, in urma sesizarilor domnului Tabarac, ca va exista asa, un focar de infectie. Sa stiti ca nu au fost gandaci, nu au fost sobolani, iar noi am facut aceasta dezinsectie”.

Amintim ca in urma cu circa trei saptamani, intr-o alta sedinta CLM, Adrian Tabarac a declarat ca “in Piata Mare si mai ales Piata Halelor sunt conditii insalubre si colcaie gandacii si sobolanii”.