DIRECTORUL MEDICAL AL SPITALULUI JUDEȚEAN BRĂILA: FACEM TOT CE SE POATE CA PERSONALUL NOSTRU SĂ FIE ÎN SIGURANȚĂ. TOȚI SUNTEM ÎNFRICOȘAȚI, TOȚI AVEM GRADE DIFERITE DE FRICĂ

Directorul medical al Spitalului Județean, Alina Neacșu, face apel la brăileni să stea în casă, astfel încât numărul îmbolnăvirilor de coronavirus  să fie unul cât mai mic la nivelul județului nostru.

Dr. Neacșu a spus astăzi că tuturor medicilor, asistentelor și infirmierelor le este frică să nu se infecteze cu coronavirus, însă conducerea spitalului „face tot ce se poate ca personalul medical să fie în siguranță”: „Rugați oamenii să respecte regulile și să stea acasă. Este foarte important, este esențial.

Eu, ca director medical, mă ocup în fiecare moment ca personalul medical să fie în siguranță. Eu consider că noi facem tot ce se poate, omenește, ca personalul nostru să fie în siguranță. Nu putem să acționăm singuri în această luptă. Toți suntem înfricoșați, toți avem grade diferite de frică și modalități diferite de a acționa”.