DIRECTORUL VLAD: PRESEDINTELE CJ VORBESTE DESPRE ASUMAREA RESPONSABILITATII? EL A DELEGAT TOATE ATRIBUTIILE!

“Ia uite cine vorbeste!” – cam asa s-ar putea interpeta, pe scurt, opinia directorului economic al Consiliului Judetean Braila, Maria Vlad, in legatura cu pretentiile sefului sau administrativ, Iulian Chiriac, ca directorii din CJ sa-si asume in intregime responsabilitatile functiilor respective.

Maria Vlad – despre care Chiriac a spus astazi ca a evitat in mai multe randuri sa-si asume responsabilitatile de director, in chestiuni de serviciu – nu are nicio retinere in a-l ironiza pe seful judetului, pe aceasta tema. Mai concret, Vlad considera ca este interesant faptul ca presedintele se arata atat de intransigent cand e vorba despre asumarea responsabilitatii functiei, de catre directorii din CJ, si despre asumarea tuturor sarcinilor care le revin, mai ales a celor care presupun “contracte grele, legate de bani multi”, in timp ce Chiriac a delegat toate atributiile catre vicepresedinti – cu alte cuvinte, el personal, nu mai are nicio atributie: “Vorbim de asumarea responsabilitatii directorilor din Consiliul Judetean, in conditiile in care si-a delegat toate atributiile, inclusiv cea de ordonator principal de credite. Deci dumnealui, in momentul acesta, are toate atributiile delegate catre vicepresedinti.

A adus vorba despre noi, directorii, dar trebuie sa se gandeasca la faptul ca in spatele unor directori sunt functii de executie, care foarte usor spun <<nu pot>> sau <<nu vreau sa fac>>, ca nu este o fisa de post, deci nu directorii sunt responsabili pentru activitatea din CJ”.

“Si in plus, un bun manager ar trebui sa aiba grija de colectiv, exact ca de o familie”, ne-a mai declarat directorul Vlad, care pare sa considere ca Iulian Chiriac nu este genul de manager care are grija de colectiv, ca de o familie.