DOBRE: GUVERNUL ORBAN ABUZEAZĂ DE STAREA DE ALERTĂ ȘI APLICĂ MĂSURI HAOTICE, FĂRĂ FUNDAMENT, DISTRUGÂND FIRMELE ROMÂNEȘTI ȘI CREÂND HAOS ÎN RÂNDUL POPULAȚIEI

Vicepreședintele CJ Brăila, Ionuț Ciprian Dobre (PSD), consideră că Guvernul Orban poate fi caracterizat ca fiind „Guvernul Zero” sau „Guvernul potrivnic poporului român”.

Dobre explică într-o postare făcută pe o rețea de socializare de ce are această convingere: „Pentru că în răstimpul ultimului an de guvernare s-a dovedit incapabil să ia măsuri pentru a ajuta cu adevărat comunitățile care nu sunt conduse de pnl-iști ori pe antreprenorii români care sunt la un pas de colaps, din cauza deciziilor politice aiuristice implementate pe fondul pandemiei SARS COV 2. Uită, ori se prefac că nu știu despre faptul că acești antreprenori au salariați pentru care pur și simplu nu mai au resurse financiare să le plătească lefurile. La fel cum nu mai au bani să-și achite utilitățile pentru spațiile unde-și desfășoară activitățile de producție. Acestea sunt problemele stringente pentru care PNL nu vine cu soluții viabile!

În schimb, Guvernul se împrumută zeci, poate chiar sute de milioane de euro zilnic! Unde se duc acești bani? Doar ei știu! Acum, copiii copiilor noștri nu vor mai fi îndatorați pe viață, așa cum strigau unii prin Piața Victoriei pe timpul altei guvernări?

De ce spun că este potrivnic poporului român? Pentru că abuzează de această stare de alertă și aplică masuri haotice, fără fundament, toate acestea în numele unui țel total nobil, așa cum este oprirea răspândirii acestui nou virus. Procedând astfel nu reușesc să facă altceva decât să distrugă producătorii români, firmele românești și să creeze haos în rândul populației, realitate pe care o trăim, acum, cu toții.

După 6 decembrie, ei trebuie să plece acasă și să-și vadă de viețile lor de până la începutul acestui guvern-dezastru pentru România”.