Doi dintre evadatii de la Penitenciarul Tichilesti au fost prinsi

penitenciar

Doi dintre dintre tinerii care au evadat pe 1 iulie din Penitenciarul  de Minori si Tineri Tichilesti au fost prinsi in urma cu cateva minute. Cei doi, ADAM ANDREI-CONSTANTIN (17 ani) si COSTIN PETRU ALEXANDRU (17 ani),  au fost capturati intr-o sola  de floarea soarelui dintre Ramnicelu si Gemenele, cu ajutorul satenilor din zona.

Amintim ca cei trei minori au fugit de la Gospodaria Agro-Zootehnica, unde se aflau, alaturi de alti detinuti, pentru a desfasura activitati de gradinarit. Imediat ce s-a descoperit lipsa detinutilor, conducerea Penitenciarului a sesizat  Politia si Jandarmeria si de asemenea, s-a solicitat si confirmat darea lor in urmarire la nivel national. Politistii si jandarmii au demarat rapid investigatiile in teren si au instituit filtre pe arterele rutiere din zona si la iesirile din municipiul si judetul Braila, insa nu au reusit sa-i prinda.

Cei 3 tineri care au evadat sunt:

* ADAM ANDREI-CONSTANTIN (17 ani), domiciliat in comuna Jitia, satul Jitia, judetul Vrancea.

 * COSTIN PETRU ALEXANDRU (17 ani), domiciliat in satul Racaciuni, judetul Bacau.

* CANTARAGIU IULIAN-BOGDAN (16 ani), domiciliat in comuna Marasti, satul Filipeni, judetul Bacau. Semnalmente: 170 cm. inaltime, par negru, fata ovala, ten masliniu, statura atletica. La momentul evadarii era imbracat cu maleta de culoare neagra, pantalon lung negru, pantofi sport albastri.

Politistii si jandarmii il cauta in continuare pe cel de-al treilea evadat.