DOMNULE PRESEDINTE, NU MAI INSISTATI CU INVITATIILE! SAU MACAR SCHIMBATI TEXTELE!

Mult iubite si stimate presedinte Stefan Fusea,

Va rog sa nu-mi mai trimiteti obsesiv (aceeasi) invitatie, intrucat incepe sa ma deranjeze toata chestia asta. Nu e rau sa fii insistent, cand e vorba de a trimite invitatii de la Camera, dar uneori, trebuie sa intelegi ca e momentul sa te opresti.

Ma refer, evident, la invitatia la Targul AgriCultura, pe care mi-o tot trimite Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila – pe care cu onoare o conduceti -, de am ajuns sa ma intreb daca ma banuiti ca inteleg greu si uit repede, asa ca reveniti sistematic cu acelasi text, doar-doar o sa tin minte pana joia urmatoare.

Domnule presedinte, eu stiu ca repetitia este mama intelepciunii, dar am sperat ca daca tot incercati sa-mi tineti atentia treaza printr-o corespondenta asidua, macar mai schimbati textul pe care mi-l trimiteti, ca pe-asta deja l-am invatat pe de rost. Si pe bune ca am inteles din prima ca ma asteptati pe 28 septembrie, la ora 11, in parcare.

Dat fiind ca este vorba despre un eveniment pe care va doriti sa-l promovati, ma asteptam ca macar la a doua, sau poate la a treia strigare/invitatie, sa ne trimiteti un comunicat  de presa cu ceva mai multe informatii legate de numarul de expozanti, de domeniile in care activeaza acestia, de tipurile de produse/utilaje pe care le pot gasi la targ vizitatorii si un afis. Probabil vreti sa fie o surpriza, le tineti secret; o sa le vedem cand ajungem in parcare.

Nu e primul an in care ne faceti o astfel de invitatie sumara, asa ca nu m-am mirat ca din nou, pe partea de imagine, sunteti la… firul ierbii, ca sa zic asa. Daca targul dvs ar fi cel mai tare din parcare(a Mall) si ar da buluc vizitatorii, de n-ar mai fi loc de intors, as intelege sa va doara la basca; dar nu este.

Fiindca mai e o saptamana pana la deschiderea oficiala a targului si mi-e teama ca-mi trimiteti inca de vreo cateva ori aceeasi invitatie, am facut astazi un gest de bunavointa si am transmis un mesaj pe adresa de pe care am primit ultimul mail (recunosc, acesta mai continea o informatie in plus: sunt asteptati Mihai Tudose si cu Daea. De-aia nu mai pot brailenii! Cred ca mai degraba i-ar fi interesat sa stie ce expozanti vor fi prezenti la targ…). Am semnalat in mesajul meu aceste mici “scapari”, in speranta ca vor fi comunicate persoanei care se ocupa sporadic de promovarea evenimentelor CCIA (spun “sporadic” fiindca mi-e greu sa cred ca e cineva angajat la CCIA care are in fisa postului asa ceva; daca este, inseamna ca persoana in cauza este in concediu ori de cate ori are loc un eveniment de acest tip). Am explicat succint cam ce elemente sunt de interes, atunci cand se organizeaza o astfel de manifestare si mi-am exprimat speranta ca macar pe viitor, o sa se schimbe ceva in ceea ce priveste relatia cu presa.

Am primit un raspuns prin care am fost informata ca mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul CCIA, unde sunt postate inca din luna iunie. Cu alte cuvinte, n-am decat sa caut, sa ma interesez, daca vreau sa stiu mai multe despre targ.

Domnule presedinte, nu va jignesc inteligenta, banuindu-va ca sunteti autorul acelui raspuns. In primul rand, daca din luna iunie, cand au fost postate pe site informatiile respective, nu s-a schimbat nimic (nu a aparut nimic in plus), eu zic ca nu e de bine. In al doilea rand, va aduc la cunostinta ca cea mai interesata in aceasta chestiune este CCIA, nu eu. Iar cu o astfel de atitudine, o sa va promoveze-n targ doar chiriasii!