Donati obiecte uzate, pentru a oferi „A doua sansa”!

asociatia_pro_democratia_logo

 

Asociatia Pro Democratia Club Braila organizeaza, in perioada 18 iunie-18 iulie 2014, in cadrul proiectului “Advocacy pentru mediu”, evenimentul caritabil „A doua sansa”. Activitatea a fost initiata de tanara voluntara Verónica Fernandez, din Spania si este implementata cu ajutorul colegilor din stagiu,  Hasan Ali Yildirim (Turcia), Celia Lorenzo Martinez (Spania) si Revaz Bukhsianidze (Georgia)  si cu sprijinul voluntarilor braileni.  Scopul proiectului este de a aduna obiecte uzate (jucarii, carti, CD-uri, DVD-uri, aparatura electrica) si de a le valorifica in perioada 15-18 iulie 2014, in Parcul Monument. Fondurile obtinute in acest mod vor fi utilizate pentru a construi pavilionul din Ecobaza, avand ca obiectiv crearea unui spatiu de interactiune a tinerilor din Braila. Mai exact, aici vor avea loc ateliere de lucru pe diverse domenii, inclusiv cel al protejarii mediului inconjurator.

Perioada de colectare a obiectelor este 18 iunie – 10 iulie 2014, la sediul Asociatiei pro Democratia Club Braila (Str. Mihai Eminescu, nr. 46, cod 810026, Braila). Pentru mai multe detalii, accesati pagina http://secondchancecobaza.wordpress.com/

Precizam ca “Advocacy pentru mediu” este un proiect in cadrul caruia voluntari din Spania, Turcia si Georgia desfasoara un stagiu de 10 luni in Braila, prin sustinerea financiara  a programul Tineret in Actiune, actiunea 2 – Serviciul European de Voluntariat.