DR. GEORGESCU: LA SPITALUL JUDETEAN AVEM CEA MAI SLABA ECHIPA MANAGERIALA DIN ULTIMII 20 DE ANI. TOVARASA MANAGER SA PLECE, DACA SE POATE, CU TOATA GASCA LOR DE PSD-ISTE

Medicul Octavian Georgescu considera ca actuala conducere a Spitalului Judetean Braila este “cea mai slaba echipa manageriala din ultimii 20 de ani”. Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, dr. Georgescu mai scrie ca ar fi de dorit ca “tovarasa manager sa plece, daca se poate, cu toata gasca lor de PSD-iste”.

Medicul a facut aceste comentarii dupa ce in presa locala s-a scris despre cazul unor oameni ai strazii care si-au gasit adapost pe holul Corpului B al Spitalului Judetean, situatie a fost sesizata chiar de Georgescu, care a postat o fotografie cu persoanele respective si s-a aratat nemultumit de “ineficienta serviciului de paza, indiferenta administratiei spitalului si complicitatea unor angajati”.

Ceea ce l-a iritat pe doctor au fost unele dintre comentariile facute in mediul online, asa incat acesta a revenit cu o serie de precizari: “Mai baieti si fete, de bine, ale PSD-ului, vorbiti numai prostii. <<Tembel>> Pavel, la ora cand am constatat aceasta mizerie (ora 9:00) nu dormeam, ma intorceam de la Urgenta in sectie, cand in dreptul liftului am simtit miros de hoit. Plecand pe urma mirosului, am dat de acei nefericiti. Nu luati in deradere sau in derizoriu problema. Acesti nefericiti ai sortii pot fi purtatori de paraziti, de microbi deosebiti de agresivi, care nu au ce cauta intr-un spital, ca urmare a indiferentei si oportunitatii politice a unei administratii ineficiente (cea mai slaba echipa manageriala din ultimii 20 de ani).

Tovarasa Geta, stii ca <<boschetarii>> erau <<cazati>> la mai putin de 20 de metri de Terapia Intensiva? Stii ce inseamna asta? Inseamna ca voi trebuie sa ganditi si apoi sa vorbiti, iar tovarasa manager (cu <<m>> mic) sa plece, daca se poate, cu toata gasca lor de PSD-iste”.

Octavian Georgescu a mai comentat: “Inca o data, in ultimii 20 de ani, mi-e greata de atitudinea unor oameni, descendenti ai PCR-ului, ale caror creiere au fost spalate de doctrina postdecembrista a unui partid antinational si care nu sunt capabili sa vada realitatea tragica si nu pot intelege de unde li se trage raul.
Daca doctorii nu pot sa-si faca datoria la capacitate maxima – asa cum voi, lichelele sforaitoare aveti pretentia -, asta se datoreaza liderilor acelui partid la care voi ii sugeti degetul mic si caruia ii pupati… mana”.