Dr. Ioniță, după prăbușirea unei grinzi ornamentale de la etajul VI al Spitalului Județean Brăila: „Câți ani vor mai trece până Consiliul Județean să realizeze că investițiile anapoda făcute pot dăuna grav sănătății?”

„Câți ani i-au trebuit doamnei manager Delia Râșnoveanu să realizeze că edificiul poate pune în pericol viața trecătorilor?” – este întrebarea retorică pe care o pune președintele Forța Dreptei Brăila, dr. Antoneta Ioniță, după ce astăzi, o grindă ornamentală s-a prăbușit de la etajul VI al Spitalului Județean Clinic de Urgență Brăila și a căzut pe copertina de la intrarea în clădire.

Dr. Ioniță, care a fost ani la rând șefa UPU din cadrul Spitalului Județean Brăila, a comentat în această seară pe o rețea de socializare: „După ce astăzi la Spitalul Județean de Urgență Brăila s-a desprins tencuiala de pe fațadă și a căzut pe copertina de la rampa de acces a pacienților și aparținătorilor, aflăm de la doamna manager Delia Râșnoveanu că spitalul funcționează intr-o clădire veche.

Mă întreb: câți ani i-au trebuit doamnei manager să realizeze că edificiul poate pune în pericol viața trecătorilor?

Câți ani vor mai trece până ordonatorul principal de credite (Consiliul Județean) să realizeze că investițiile anapoda făcute pot dăuna grav sănătății?”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns