DR. IONITA (LOCUL 1 LA CAMERA DEPUTATILOR, PNL): AM CONSTATAT CA OAMENII SUFERA SI AM DECIS SA INTRU CU ADEVARAT IN POLITICA

PNL Braila si-a depus astazi oficial la Biroul Electoral Judetean listele de candidati la alegerile parlamentare. In lipsa presedintelui interimar, Marian Petrache, cel care s-a ocupat de depunerea documentelor a fost secretarul general al organizatiei, Vasile Cortez, care i-a avut alaturi pe cei mai multi dintre candidati, precum si pe senatorul Catalin Boboc, care nu si-a mai gasit loc pe noile liste.

Dupa cum am mai informat, la Camera Deputatilor, pe lista PNL Braila se afla dr. Antoaneta Ionita (fosta sefa a UPU din cadrul spitalului Judetean Braila, in prezent medic de familie), Vasile Varga (deputat, notar), dr. Bogdan Minescu (medic cardiolog, fost consilier judetean), Catalina Ciocan (intreprinzator privat), Radian Bracaciu (avocat), Mariana Vernescu (contabil sef la Muzeul Brailei „Carol I”) si dr. Alexandru Basno (medic stomatolog).

La Senat, lista este deschisa de Florin Carligea (om de afaceri, consilier judetean), urmat de Gabriela Zullas (inginer), Ciprian Terente (director Yazaki Braila) si Marian Sârbu (consilier judetean).

Aflata pe locul 1 pe lista candidatilor la Camera Deputatilor, dr. Antoaneta Ionita a declarat ca mult timp “a fost un actor pasiv” in politica din Romania, insa a decis sa se implice si sa candideze pentru un mandat de parlamentar pentru ca constatat ca de 26 de ani, “politica a fost facuta in defavoarea cetateanului”: “Asa ca mi-am spus ca trebuie sa fac ceva,  ajunge, stop! Din acest moment, trebuie sa particip la viata politica. Am constatat ca oamenii sufera foarte mult si ca atare, m-am hotarat sa intru cu adevarat in politica”.