Draghincescu: Acum eu fac parte dintr-o echipa care a fost de conjunctura

P1080364

Consilierul municipal Simona Draghincescu (PNL, fosta PDL) declara ca nu i-a reprosat niciodata vreun coleg din partid, la modul  direct, in fata, atacurile repetate din ultima vreme la adresa viceprimarului Brailei, Alexandru Danaila (PNL): “Nu mi-a reprosat nimeni in fata, la partid”.

Intrebata daca a avut loc sau nu acea “discutie privata” despre care vorbea co-presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, in care s-a convenit sa inceteze cu atacurile la adresa lui Danaila, Draghincescu ne-a spus ca si acesta a atacat-o pe ea, punand umarul la intocmirea unui dosar penal pe numele sau: “Dosarul meu este facut pe o hartie semnata de domnul Danaila, ca am facut un prejudiciu. Deci eu o sa ma judec cu Primaria, mai devreme sau mai tarziu… “.

Pe de alta parte, consilierul municipal admite ca au avut loc niste discutii particulare cu Boboc: “Da, au avut loc mai multe discutii, acum nu stiu daca chiar private, ca private inseamna doar eu cu el… Dar in cadrul partidului, oficial, nu au avut loc discutii pe aceasta tema”.

Intrebata daca are de gand sa-si mentina atitudinea ofensiva la adresa lui Danaila, riscand astfel excluderea din partid  – sanctiune prevazuta de o reglementare interna a PNL, pentru cei care isi ataca public colegii de partid – Draghincescu ne-a spus: ”Daca exista motivatii ca sa excluda un membru din partid legal si statutar, e in regula. Eu o sa-mi sustin punctul de vedere in continuare, atat in cadrul partidului, cat si in forurile pe care le reprezint. Eu reprezint 10.000 de braileni in Consiliul Local si 20.000 de braileni care au avut incredere in mine. Nu pot sa-mi bat joc de electoratul care a avut incredere in mine, sa intru ca independent in CLM. Eu sunt in politica asa… ca am intrat la PDL. Eu am fost trimisa in CLM nominal, Draghincescu Simona este consilier municipal nominal. Oamenii m-au cautat pe lista si nu pot sa-i dezamagesc pe cei 10.000 care asteapta atitudinea corespunzatoare. Acum eu fac parte dintr-o echipa care … ma rog… a fost de conjunctura”.