Draghincescu arunca iar acuzatii pe tema Pietei Concordia, la adresa lui Simionescu si Danaila

Image71

La numai o zi dupa ce co-presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, anunta public ca s-a fumat pipa pacii in razboiul politic si administrativ pornit de consilierul municipal Simona Draghincescu (PNL) impotriva viceprimarului Alexandru Danaila (PNL) si ca nu vor mai exista alte atacuri intre colegi de partid, Draghinescu arunca o noua petarda in directia lui Danaila.

Intr-un comentariu facut pe un site de socializare, consilierul municipal liberal lanseaza un atac frontal la adresa primarului municipiului, Aurel Simionescu, pe vechea tema a Pietei Concordia, insa il “loveste” razant si pe viceprimarul Danaila. De aceasta data, Draghinescu il ia peste picior pe colegul sau de partid sugerand ca acesta e prea ocupat sa calculeze un prejudiciu imaginar creat de ea la Administratia Pietelor, in loc sa se ocupe de adevaratele ilegalitati existente in ceea ce priveste Piata Concordia: <<In anul 2006, in plin scandal fata de retrocedarea Pietei Concordia senatorul de atunci Aurel Simionescu striga ca din gura de sarpe: „E ILEGAL ! Pietele sunt domeniul public, sunt exceptate de la restituirile in natura si nu pot fi date unor terti pentru ca s-au cheltuit multi bani publici pentru constructia acestora” (vezi articolele vremurilor). Domeniul public este ilnnalienabil, , insesizabil si imprescriptibil”. In anul 2008, imediat dupa ce a iesit primar una din primele decizii importante luate ( in oct 2008) a fost … care credeti? RESTITUIREA IN NATURA a terenului de 988 mp de sub piata Concordia DESI avea hot jud a CA Galati , Decizia 244 (sau 344) /2005 devenita def si irev la data de 27.02.2008, care OBLIGA Primaria Braila sa le acorde petentilor despagubiri de 145.000 lei noi adica 1.450.000.000 lei vechi. Solicit sa aduca la cunostinta publica aceasta hot jud def si irevocabila si sa spuna brailenilor de ce Primaria Braila nu a pus-o in executare si a preferat sa atribuie TERENUL de sub piata, aflat si ACUM in domeniul public al municipiului Braila. Am inteles ca acest dosar se afla sub cheie in biroul dnei Pamfil Angelica (actualmente Bratu) si nu are NIMENI acces la acesta si la documentele din dosar… DE CE a trebuit sa incaseze dl Closca Simion in medie 50.000 lei/ luna X 81 de luni =4.050.000 lei noi : 4 lei/euro = cca 1.000.000 euro si nu administeatia publica din Braila i? In timp ce dl Closca Simion a incasat folosind bunurile publice cca 4.050.000 lei … Primaria Braila a incasat de pe bunurile ei FABULOASA suma de 50.220 lei adica 620 lei / luna X 81 luni !!! Numai asemenea „afaceri” banoase se fac la Primaria Braila de vreo 9 ani incoace ! Votati-i, ca merita ! Doamne ce confuzie am facut … ! Senatorul Aurel Simionescu nu-i aceeasi persoana cu Primarul Aurel Simionescu .. ! Nici consilierii de atunci nu sunt aceiasi cu cei de acum … ! Imi cer iertare, va rog sa ma scuzati !

PS: dar domnu’viceprimar Danaila, cel pe care il preseaza „mafiotii” din spatele meu, al lui Traian Adrian si al dnei Paraschiva Paraschiv sa transforme bunurile publice in bunuri de drept comun printr-un „regulament”… asa ca pe sosete… DE CE NU SPUNE NIMIC ca doar are patrimoniul public in subordine … Ma scuzati, e ocupat sa calculeze impreuna cu Balan Costel & Co „prejudiciul” pe care l-am „creat” eu patrimoniului public de 57.674 lei atunci cand si-au dezasamblat agentii economici chiscurile proprietatea lor particulara si le-au luat acasa, ca erau ale lor … ( cica 10 la numar .. !!!) din piata de fructe … Vai de capul lor de „p particulari.”… vopsiti/ vopsite ! >>

Precizam ca am reprodus textul postat de Draghincescu exact asa cum a fost scris de catre aceasta.