Draghincescu: Candidatii ar trebui sa-si faca un test psihologic si psihiatric obligatoriu – sa vedem cati ar mai ramane candidati!

P1110900

Candidatul PND la Primaria Brailei, Simona Draghincescu, sustine ca ar trebui ca una dintre conditiile de baza pentru ca cineva sa-si poata depune candidatura pentru primarie, pentru un consiliu judetean sau local si in general, pentru orice functie publica, ar trebui sa fie aceea ca persoana in cauza sa treaca un test psihologic si psihiatric facut „pe bune”. Simona Draghincescu a explicat ca a ajuns la aceasta concluzie dupa ce a vazut ce candidati au fost in ultimii 26 de ani la consiliile locale, la primarie si chiar la presedintie: “Eu cred ca atunci cand ar candida pentru functia de primar si pentru consilieri si pentru orice alta functie publica, ar trebui toata lumea sa faca un test psihologic si psihiatric obligatoriu. Un test facut nu la Braila, ci la unul care chiar face un test de-asta pe bune – si atunci sa vedem cati ar mai ramane ca si candidati!

Este o concluzie pe care am tras-o dupa 26 de ani de democratie in care am vazut tot felul de personaje, unul mai ceva decat altul, candidand la consiliile locale, la functia de primar, la parlamentar, la orice, pana la urma – si la presedintie!”.