DRAGHINCESCU: CE IPOCRIZIE! CAND EU SPUNEAM ASTA IN CLM, EI NE TRATAU DE TAMPITI PE TOTI! ACUM A VENIT SI RANDUL LOR…

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) s-a aratat indignata astazi de faptul ca liberalii au acuzat o serie de nereguli aparute in 10 dintre proiectele de hotarare aflate pe ordinea de zi a CJ Braila, ea acuzandu-i pe alesii PNL de “ipocrizie”. Chiar daca Draghincescu a admis ca neregulile semnalate de Alexandru Danaila (PNL) erau reale, aceasta n-a pierdut ocazia sa-l atace din nou pe liberal, despre care sustine ca pe vremea cand era viceprimar, a facut lucruri mult mai grave in CLM, decat cele reclamate azi in sedinta CJ: “Ma surprinde ideea pe care o antameaza in spatiul public domnul fost viceprimar Alexandru Danaila, care in perioada cat eram eu consilier local municipal si dansul viceprimar proceda nu ca dvs, ca sa ne aduceti la cunostinta ce se discuta, ci mult mai rau decat ceea ce s-a intamplat astazi; acum a devenit o domnisoara…”.
“Acum facem istorie, domnule presedinte? Noua ne-ati inchis gura…”, a intervenit consilierul Ovidiu Nechita (PNL).
“Lasati colega sa vorbeasca!”, a replicat presedintele CJ, Iulian Chiriac.
“Pai da, dar pe noi nu ne-ati lasat sa vorbim, ati spus <<Gata, punct!>>. Pai vorbim despre ce-a facut domnul viceprimar?” , a continuat Nechita.
“Deci in perioada in care era viceprimar proceda exact invers decat sustine acuma! Deci ceea ce sustine PNL in momentul asta, prin vocea presedintelui de partid Alexandru Danaila, este o mare iporcizie, ca sa ma exprim intr-un mod elegant. Proceda mult mai rau decat a ne anunta ce se discuta in CLM, ei aducand pe ordinea de zi tot felul de aberatii in ultima zi!”, a mai spus Draghincescu.
In continuare, PND-ista a reluat la vechea ei problema, legata de dosarul penal care i s-a facut in trecut, pentru niste pretinse nereguli de la Administratia Pietelor, si l-a acuzat din nou pe Danaila ca ar fi fost la originea acelui dosar penal.
Chiriac i-a cerut Simonei Draghincescu sa se opreasca, dat fiind ca e o sedinta de final de an, iar de Craciun, ar trebui lasate deoparte conflictele.
“In plus de asta, toate punctele, de la 25 pana la 34, in principiu ei au dreptate, ca trebuiau puse pe ordinea de zi cu 7 zile… Deci astea sunt niste povesti pe care PNL nu le-a respectat niciodata, astea sunt niste povesti pe care eu le spuneam in CLM si ei ne tratau de tampiti pe toti! Acum a venit si randul lor…
In plus de asta, toate punctele, de la 25 pana la 34 inclusiv, vizavi de salarii, sunt niste puncte pe care nu inteleg de ce trebuie sa le aprobam noi in CJ, pentru simplul fapt ca salariile sunt stabilite prin lege, iar noi trebuie sa luam act de ce se intampla intr-o lege”.