Draghincescu: Daca numar de la 195 la 200, imi ies si mie 200 de oameni plecati din PDL

Image12

Presedintele interimar al organizatiei de femei PDL Braila, Simona Draghincescu, declara ca decamdata, nu s-a simtit lipsa acelor membri care ar fi plecat cu sutele catre PMP. Draghincescu a explicat ca liderii PDL au fost prea ocupati cu strangerea de semnaturi pentru Klaus Iohannis, ca sa se apuce sa calculeze cati au plecat din partid, insa in opinia ei, transfugii se pot numara pe degetele de la o mana: “O sa vedem cat ne va afecta plecarea lor. Deocamdata n-am sesizat asta… ca ne-ar fi afectat foarte mult, pentru ca noi am luat legatura cu foarte multi membri care se manifesta activ si toti si-au manifestat dorinta de a ramane alaturi de noi. Adica a plecat, spre exemplu, o doamna pe care n-am vazut-o niciodata aici. Au plecat oameni care nu au trecut niciodata pe aici”.

Intrebata cati oameni au plecat la PMP, mai exact, ea a raspuns: “Dar n-am aflat cati sunt. Sunt vreo 5. Adica daca numar de la 195 pana la 200, imi ies si mie 200… Intr-un partid stiti foarte bine ca sunt si membri care sunt cu numele, numai la numar, ca nu sunt aici niciodata. Eu nu cred ca sunt 200. Nu i-am numarat cati au plecat, pentru ca noi am fost foarte ocupati cu strangerea de semnaturi, am avut un target pe care a trebuit sa-l indeplinim si cei care au plecat au venit si au luat listele cu semnaturi. Va dati seama pana unde s-a mers…

Eu le urez succes. Era clar ca partidul se va rupe, cand s-a creat PMP-ul. Cine credea ca PDL va ramane intact dupa ce s-a creat PMP-ul, s-a inselat amarnic”.