Draghincescu: Derbedeii anonimi scriu on line toate mascarile fara sa pateasca nimic, pentru ca au protectia unor politicieni

Image28

Consilierul municipal brailean Simona Draghincescu (PNL) continua ofensiva impotriva “postacilor” din spatiul on-line, care, ascunsi in spatele unor conturi false, “isi varsa frustrarile si impotentele prin tot felul de injurii”. Intr-o noua postare pe un site de socializare, Draghincescu apreciaza ca fostii securisti “erau niste baieti buni, fata de derbedeii anonimi ce scriu on line toate prostiile si mascarile”: “Cum este posibil ca unii sa-si verse <<frustrarile>> si impotentele prin tot felul de injurii, calomnii, amenintari asupra unor oameni pe care nu i-au vazut macar o secunda in viata lor si sa nu raspunda niciodata de nimic in fata legii? Inclin sa cred ca securistii erau niste baieti buni fata de derbedeii anonimi ce scriu on line toate prostiile si mascarile fara sa pateasca nimic, numai pentru ca au protectia unor politicieni!! Mizerii morale fara niciun Dumnezeu! Le este rusine si cu numele pe care il poarta!”.

Draghincescu are si un mesaj pentru acesti “postaci”: “Pot sa transmit si eu acelasi mesaj pentru <<postaci>>: <<Sunteti o plaga. Cel mai rau lucru care se intampla in spatiul public romanesc>>( Catalin Striblea ). Din pacate, unele publicatii on line numai asta cauta… efectul <<postacilor>>, calomnie, amenintari, mizerii!”.