Draghincescu, despre colegul ei Costel Balan: “Imberbul de la piata”

x

Chiar daca s-a jurat pe rosu ca nu se mai leaga de colegii sai de partid cand o apuca cheful de cearta, consilierul municipal Simona Draghincescu (PNL) nu se poate abtine sa nu-l atinga macar asa, razant, pe vreunul dintre liberalii cu care are o frumoasa relatie de dusmanie insetata de razbunare. Dupa cateva zile de chin, in care s-a fortat din greu nu le-o traga la gioale dusmanilor de clasa si de partid (asa cum unii se forteaza din greu sa nu respire cateva zeci de secunde), Simona a considerat ca efortul ei merita rasplatit si si-a oferit singura o premiere de buna purtare, constand in ce-i place ei mai mult: sa-i faca harcea-parcea pe cei care-o supara. Si fiindca exista un consemn de la partid care ii interzice acest lucru, l-a facut numai “harcea” pe liberalul Costel Balan, urmand ca de “parcea” sa se ocupe, probabil, la viitoarea autopremiere…

Astfel, Draghinescu a postat pe o pagina de socializare un comentariu satisfacut cu privire la faptul ca << DNA a venit in “vizita” din nou si la Braila… vorba lui Turcescu; tic, tac, tic, tac… toti tac! Intr-adevar, tacere totala… NIMENI nu spune NIMIC! Inteleg ca in unele zone coruptia nu este deloc “interesanta” si poate ca unii nici nu si-ar dori sa fie descoperita acolo… Interesant… PS: si nu pe la CJ…>>.

Dupa mai multe comentarii facute la postarea sa, liberala s-a “scapat”: <<cand sunt contracte si sug bani cu nemiluita, corect sau poate incorect (naiba stie!) .. tac, ce ar putea sa faca altceva…? Lasa ca au scris si au vorbit unii cand mi-a facut mie imberbul de la piata plangere penala…” – aluzia find clara la directorul Administratiei Pietelor, liberalul Costel Balan, un “imberb” pe care Draghincescu l-a agresat  in trecut si fizic, nu doar verbal.