Draghincescu, despre Danaila: A spus “Familia” sau “Famiglia”?

Image28

Consilierul municipal Simona Draghincescu (PNL) face aprecieri acide la adresa colegului sau de partid, viceprimarul  Alexandru Danaila, pe tema implicarii familiei acestuia in afacerea “Stejarul”, ce vizeaza defrisarea a circa 13 ha din padurea  aflata la marginea Brailei, in scopul construirii unui complex social-sportiv.

In postarile facute de pe un site de socializare, Draghincescu comenteaza doua articole de presa care se refera la faptul ca sora, mama si o alta ruda a viceprimarului au facut tranzactii cu un teren in zona vizata de defrisari, in timp ce Danaila, in calitate de viceprimar, declara ca nu este de acord cu taierea padurii.

“Corectul si moralul!”, comenteaza sarcastic Draghincescu, la unul dintre aceste articole.

<<Cum poti deranja un grup, cand faci parte din el? Curatul, moralul, luptatorul! Trei intr-unul, ca la cafea! Ptiu… sa nu-l deochi, manca-l-ar “mama” de baiat corect! Intrebare: A spus “Familia sau Famiglia”? Cei de la FIN.CO.GERO ce-or zice?>>, a comentat Draghincescu la un al doilea articol, sugerand ca ar fi vorba de nuante mafiote in aceasta afacere in care este implicata familia lui Alexandru Danaila, cu un proiect investitional cu care acesta, in calitatea sa oficiala, declara ca nu il agreeaza.