Draghincescu: Eu am refuzat sa mai fiu co-presedinte PNL, nu am fost sanctionata!

IMG_20140918_121701

Consilierul municipal Simona Draghincescu (PNL) sustine ca nominalizarea din partea fostului PDL a lui Alexandru Potec ca si co-presedinte al organizatiei municipale PNL Braila nu a fost o sanctiune care i-a fost aplicata ei, ci chiar o propunere de-a ei. Draghincescu ne-a explicat ca nu si-a mai dorit sa fi co-presedinte al organizatiei amintite si ca atare, a sugerat ca tanarul Potec sa fie propunerea PDL pentru aceasta functie, la recentele alegeri interne: “Eu am refuzat functia. Eu am refuzat si am spus-o de mult, nu de acum. Deci am refuzat si l-am nominalizat pe Alexandru Potec”.

Intrebata de ce n-a dorit sa mai fie co-presedinte al organizatiei municipale reunite, Draghincescu a raspuns scurt: “Nu vreau”. Chestionata in continuare daca n-a mai dorit sa faca echipa cu co-presedintele Alexandru Danaila, care constituie tinta sa preferata, in ultima perioada, Draghincescu ne-a spus: “Nu vreau, pur si simplu. Va las pe voi sa faceti orice speculatii doriti”.

Amintim ca pana saptamana trecuta, Draghincescu si Danaila erau co-presedinti ai organizatiei municipale PNL, insa la prima sedinta comuna a conducerii organizatiei amintite, cand s-a validat noul Biroul Politic Municipal reunit, propunerea de co-presedinte al PNL Braila venita din partea taberei PDL a fost Alexandru Potec. Speculatiile care s-au facut cu aceasta ocazie au fost ca Draghincescu a fost sanctionata astfel pentru atacurile sistematice la adresa colegului sau de partid, Alexandru Danaila, lansate atat in cadrul sedintelor Consiliului Local Municipal, cat si pe un site de socializare.