DRAGHINCESCU: I-AM RUGAT PE CEI DE LA DACIA UNIREA SA-SI CORECTEZE PROIECTUL, DAR AU VENIT CU ACELEASI PROSTII. PROIECTUL NU ERA ELIGIBIL, NU PUTEAM SA-L FINANTAM

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) este nemultumita de faptul ca liberalul Florin Cirligea vorbeste despre asa-zise “tertipuri” care s-ar fi facut la CJ, pentru a se impiedica finantarea clubului Dacia Unirea Braila.

Draghincescu face parte parte din comisia care analizeaza proiectele depuse de diverse cluburi sau asociatii sportive ce solicita finantare de la CJ si sustine ca daca nu s-a aprobat o astfel de finantare, este pentru simplul fapt ca proiectul depus de Dacia Unirea nu se incadra in conditiile prevazute de lege.

Mai mult, consilierul PND spune ca desi li s-a cerut sa corecteze documentatia depusa, reprezentantii clubului sportiv amintit au venit cu aceleasi “prostii” ca si prima data: “Ii aduc la cunostinta domnului consilier Cirligea ca proiectul pe care l-a depus Dacia Unirea Braila a fost unul absolut neeligibil, din niciun punct de vedere. Am solicitat corectarea acestuia, n-au fost in stare sa-l corecteze; au adus pur si simplu proiectul pe care l-au depus la Primaria Braila, au facut copy-paste si l-au depus si la CJ. Drept pentru care va rog frumos sa va analizati foarte mult cand criticati pe cineva; criticati ceea ce este de criticat, pentru ca noi vom corecta ceea ce este de corectat, dar va rog sa le spuneti colaboatorilor dvs sa invete sa faca proiecte”.

“Ce colaboratori, doamna?”, a intrebat Cirligea.

“Nu stiu, colaboratorii… Nu e si dansul acolo, nu e sponsor?”

“Dar le-ati spus asta si dansilor, personal?”

“Le-am spus! I-am rugat sa faca proiectul, ne-am rugat efectiv de ei sa corecteze proiectul, sa-l faca ca lumea si au venit cu absolut aceleasi prostii cu care au venit si pana atunci. Deci va rog frumos sa corectam ceea ce este de corectat, sa invatam sa facem proiecte, ca asa ceva nu se mai poate! Asa cum au primit bani cele 2 organizatii de sport, putea foarte bine sa primeasca bani si Dacia Unirea”

Amintim ca la cea mai recenta sedinta CJ Braila, consilierul Florin Cirligea a avertizat ca daca Dacia Unirea nu este ajutata financiar, “n-o apuca iarna”.