DRAGHINCESCU: LA 2.000 LEI/LUNA, ORICE ZIARIST AR FI PROMOVAT TURISMUL BRAILEAN MAI BINE DECAT RELIANA BOGDAN

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) apreciaza ca firma „Rocreativ” Trade SRL, a CJ Braila, nu a reusit sa-si indeplineasca, in cei 3 ani de functionare, nici obiectul principal de activitate – respectiv cel referitor la hoteluri si restaurante -, nici cel secundar, privind promovarea turismului local.

Chiar daca administratorul “Rocreativ”, Reliana Bogdan, are impresia ca firma amintita a esuat doar in ceea ce priveste obiectul principal de activitate -si asta din motive care nu au legatura cu ea -, Draghincescu (foto) i-a atras atentia ca nici activitatea de promovare si comert n-a fost cine stie ce. Consilierul PND a comentat: “Eu sunt absolut convinsa ca oricare dintre jurnalistii aici de fata, daca externalizam un serviciu de promovare a acestor activitati, sunt absolut convinsa ca la 2.000 lei/luna, cum ar fi castigat, ar fi promovat mult mai mult Braila si turismul”.

Amintim ca urmare a rezultatelor economice dezastruoase din cei 3 ani de functionare, AGA a decis astazi dizolvarea firmei “Rocreativ”.