Draghincescu, lui Danaila: Decat sa renuntati la artificii, mai bine renuntati la coruptie, domnu’ viceprimar!

Image9

Consilierul municipal Simona Draghincescu (PNL) a sarit astazi iar la gatul colegului sau de partid, viceprimarul Brailei, Alexandru Danaila. Desi la partid a jurat pe rosu ca nu-si mai ataca in public colegii, astazi, la sedinta CLM, cand a venit vorba despre un subiect care este gestionat de Danaila,  Draghincescu a intrat iar in fibrilatie si a inceput sa tipe.

Sefii ei de partid ar fi trebuit sa stie pana acum ca indiferent ce promite sau jura Simona, cand e vorba de Danaila, este pus din start sub semnul intrebarii, fiindca atunci cand il are in fata pe Alexandru, ea nu se poate abtine. Ca sa va dati seama la ce incercare este supusa biata Simona, este ca si cum ai pune un alcoolic  sa se jure ca nu mai pune gura pe bautura, dupa care il trimiti sa se ocupe de o crama. Cat poate sa reziste un om, pe bune? Mai ales cand omul e femeie?!

Asa cum alcoolicul, dupa o crunta batalie cu sine insusi, in crama, pune pana la urma gura pe bautura, si Simona, care nu se oboseste sa mai dea nicio batalie cu sine insasi, isi da drumul la gura si-l ataca pe Danaila, in sedintele de Consiliu Local. De data aceasta, “scanteia” a fost un proiect de hotarare legat de niste terenuri din strada Gratiei, la care Draghincescu era convinsa ca sunt lucruri in neregula. Faptul ca Danaila  a dat asigurari ca totul este prefect legal n-a fost de natura sa o linisteasca, ba dimpotriva, asa ca a reglat tirul pe el, acuzandu-l ca nu raspunde clar la intrebarile sale, ca spune numai ce vrea el, chestiuni “care n-au legatura una cu alta”:

Ne aburiti, spunandu-ne niste chestii care nu au cap si coada! Eu va spun foarte clar ca exproprierea la strada Gratiei nu este finalizata pana la capat!”

“… asa am spus si eu”, a replicat Danaila.

“…asa, si nu puteti sa faceti asta linistit, cand terenurile alea sunt proprietate privata a cetatenilor. Constitutia garanteaza proprietatea privata a acestor case!”.

“Din pacate, doamna Draghincescu…”, a incercat Danaila sa continue.

“Din pacate, nu stiti ce scrie in Constitutie si in lege! Mai bine, decat  sa renuntati la artificii, renuntati la coruptie, domnu’ viceprimar! Si domnu’ primar!”.

“Sa renunte la coruptie toata lumea, asta vreti, banuiesc…”, a spus Danaila, calm.

“Sigur ca da! Mai ales ca a venit cu DNA-ul la Administratia Pietelor si la Primarie!”.

“Haideti sa ne calmam, da?“, a intervenit primarul Simionescu.

”Domnu’ primar, eu am incredere in dvs! Atata timp cat nu s-a finalizat un proces de expropriere a unor cetateni, acestia sunt proprietari in continuare, domnul primar! Finalizati exproprierile, dupa care facem schimburile, domnule!”, a incheiat Draghincescu, pentru moment, disputa cu Danaila.