Draghincescu, lui Danaila: V-ati gasit acum, la final de mandat, sa deveniti transparenti!

P1110139

Atac „acid” al consilierului municipal Simona Draghincescu (PNL)  la adresa colegului sau de partid, viceprimarul Alexandru Danaila, astazi, in sedinta Consiliului Local Municipal Braila. In buna traditie a sedintelor CLM, Draghincescu a scos din nou „sabia”, in duelul verbal cu tinta sa predilecta, Danaila, pe una dintre temele care aprind intotdeauna scantei in fiinta pasionala a Simonei Draghincescu: Administratia Pietelor. Daca n-am sti mai bine, am crede ca viceprimarul Danaila (PNL), in complicitate cu primarul Aurel Simionescu (PSD), pun  special pe ordinea de zi a fiecarei sedinte de Consiliu macar un punct legat de Administratia Pietelor, pe care, daca e introdus la misto, il retrag dupa aceea in plen, doar asa, de distractie, ca sa o vada pe Draghincescu cum intra iar in fibrilatie… Sau poate merg pe principiul  “socurile mici si dese, cheia marilor succese”…

De aceasta data, fitilul a fost aprins de consilierul municipal Eduard Ciocan (PNL), care a cerut ca un proiect de hotarare – cel referitor la regulamentul de inchiriere a bunurilor ce apartin domeniului public sau privat al Municipiului, date in administrarea SC Administratia Pietelor si Targurilor, sau aflate in domeniul privat al acesteia – sa fie scos  de pe ordinea de zi, fara sa dea insa nicio explicatie pentru solicitarea sa. Draghincescu l-a intrebat iritata de ce propune acest lucru si de aici, pana la un schimb de replici acide intre liberali nu a mai fost decat un pas.

“Da’ de ce sa-l scoateti? Nu puteati sa-l scoateti pana acum?”, a intrebat consilierul Draghincescu.

Viceprimarul Alexandru Danaila a intervenit, precizand ca anumite lucruri trebuie modificate, “pentru transparenta deciziei”.

“Ei asta-i buna, dar pana acum nu erati transparenti, timp de 5 ani? V-ati gasit acum, la final de mandat, sa deveniti transparenti!”, a venit replica Simonei.