DRAGHINCESCU: MIHAI TUDOSE ESTE UN TIP FOARTE INTELIGENT, DE CUVANT, DEMN. RAMAN IN CONTINUARE O SUSTINATOARE A LUI!

Presedintele PND Braila, Simona Draghincescu,  il lauda pe fostul premier Mihai Tudose (PSD), despre ca spune ca este, printre altele, un om “inteligent, de cuvant, demn, serios, cu mult simt al umorului”. Draghincescu scrie intr-o postare pe o retea de socializare ca in opinia sa, Tudose a facut foarte multe lucruri ca prim ministru, intr-o perioada de numai 6 luni, si tocmai de aceea a devenit periculos pentru unii, fiindca a demonstrat cat este de capabil.

PND-ista declara ca in ceea ce o priveste, ramane in continuare o sustinatoare a lui Mihai Tudose: <<Il cunosc pe Mihai Tudose de peste 20 de ani. Un tip ambitios, foarte inteligent, care nu-i corupt, de cuvant, demn, serios, cu mult simt al umorului si bun simt, are oroare sa fie penibil, cu multe alte calitati, dar si cu defecte. In plus de astea, uraste minciuna si mincinosii. Pe asta mai bine-l injuri sau il bati, decat sa-l minti (desi e cam greu!!).
Pe mine nu m-a dezamagit. A facut tot ceea ce se putea face in 6 luni. Exista viata si dupa o astfel de functie! V-am spus eu ca politicienii nu sunt toti la fel. Rari da’… buni, “rara avis”!
Ma asteptam la aceasta decizie din partea “inteleptilor” PSDisti, pentru ca isi luase prea tare avant, se vedeau unele rezultate chiar numai dupa 6 luni si cine stie unde ar fi “aterizat”?
Acesta-i pretul pe care il plateste un politician sau un manager (pana la urma) care nu face compromisuri majore. Am “mancat” painea amara a mizeriilor fara motiv, doar pentru ca spui: Nu vreau sa fac asta, nu se poate! … la femei e si mai complicat!
Raman in continuare o sustinatoare a lui Mihai Tudose!>>.