Draghincescu: Nazare este este cel mai bun produs politic care a venit la Braila

P1080365

Consilierul municipal PDL Simona Draghincescu il considera pe presedintele sau de partid, Alexandru Nazare, cel mai bun produs politic venit la Braila si cel mai bun presedinte al PDL dintotdeauna. In ciuda faptului ca sub conducerea acestuia au fost dati afara sau au plecat mai multi alesi locali, iar mai nou, au migrat sute de membri si membre catre PMP, Draghincescu este convinsa ca toate acestea s-au intamplat nu din vina presedintelui PDL,  ci a unor grupuri de interese care incearca sa-l boicoteze pe Nazare de cand a venit acesta la Braila: “Este cel mai bun presedinte pe care l-a avut PDL si este cel mai bun produs politic care a venit la Braila si singurul care nu face parte din grupurile de interese de la Braila si din cauza asta, cei care ar trebui sa traga la aceeasi caruta cu Nazare nu trag la aceeasi caruta, lupta in sens invers si sunt preocupati de ce face Nazare, in loc de ce ar trebui sa faca ei la Braila, daca Nazare e sau nu e la Braila, unde se duce si cu cine se intalneste si asa mai departe – iar asta face parte dintr-o strategie a grupurilor de interese, care nu doresc sa colaboreze cu Alexandru Nazare. Este o incercare continua, de cand Nazare a venit la conducerea PDL, de a destabiliza PDL-ul si de a-l compromite pe Alexandru Nazare si echipa acestuia”.

Intrebata daca in aceste grupuri de interese sunt si unii liberali, ea a spus : “O sa vedem. Nu pot sa zic acum, o sa vedem. Analizam. Nu este exclus nimic. Orice poate sa fie posibil”.

Simona Draghincescu a mai enuntat si alte mari calitati ale lui sefului sau de partid: “Nazare are marea calitate ca m-a facut sa vin la PDL. Fara Alexandru Nazare, eu nu as fi fost la PDL acum. Si nu numai pentru Nazare, ci pentru echipa care este in jurul acestuia. Marea calitate a domnului Nazare este ca stie sa-si apropie oameni foarte buni si cinstiti din Braila”.