Draghincescu: Nu Danaila a fabricat dosarul penal, l-a fabricat celalalt, dar Danaila a pus bomboana pe coliva…

P1070285

Consilierul municipal liberal Simona Draghincescu declara ca nu are nimic de reprosat nimanui, in legatura cu dosarul penal care i s-a facut, pe tema unor presupuse ilegalitati si a unui presupus prejudiciu pe care l-ar fi produs, pe vremea cand conducea Administratia Pietelor din Braila. Draghincescu a explicat ca e dreptul oricui sa faca o reclamatie, daca i se pare ca este ceva in neregula, dar numai atata timp cat poate aduce si dovezi concrete prin care sa-si sustina acuzatiile. In opinia consilierului municipal, nu este si cazul acuzatiilor ce i-au fost aduse ei de un coleg de partid, Costel Balan, care conduce acum Administratia Pietelor si au fost sprijinite de un alt coleg de partid, Alexandru Danaila, in calitate de viceprimar: “Pana la urma, oricine in Romania are dreptul sa fie nemultumit de ceva si sa-si scrie nemultumirile intr-o plangere, penala, civila, etc. Important este ca cel care este nemultumit sa si poata justifica ulterior toate aceste demersuri pe care le face. Important este ca justitia sa-si faca treaba, sa audieze toate partile implicate intr-un dosar, sa se tina cont de ceea ce spune fiecare martor, de documentele care sunt aduse in apararea uneia sau sustinerea alteia dintre parti si la sfarsit sa se ia decizia corecta.

Nu are nicio importanta ca domnul Danaila a dat o adresa din partea Primariei, daca domnia sa considera ca este corecta si era si justificata si avea in spatele acestei decizii unele documente emise de institutii abilitate, ca sa poata sa justifice un oarecare prejudiciu. Ori nu exista nimic din toate aceste lucruri si totusi, Municipiul Braila, prin viceprimarul Danaila, a emis aceasta adresa. Dar eu sunt absolut convinsa ca si primarul Aurel Simionescu a stiut de emiterea acestei adrese catre Politia municipiului Braila, pentru ca eu nu pot sa cred ca autoritatea primarului municipiului Braila este atat de jos cotata, incat sa nu-l intrebe nimeni, cand emite un asemenea document atat de important, cand este vorba de un prejudiciu, fie el si numai de 57.624 de lei. Sa fim seriosi!

Deci nu reprosez nimanui nimic, justitia o sa-si faca treaba si eu va spun ca niciodata, in exercitiul functiunii, nu am creat niciun prejudiciu. Nu reprosez la nimeni nimic, dar cand se va termina cu toate dosarele, cu siguranta nu vor ramane lucruri nediscutate, vizavi de aceasta chestiune”.

Intrebata de ce spune ca nu are ce sa-i reproseze nimanui, in contextul in care anterior vorbise despre faptul ca Danaila i-ar fi fabricat un dosar penal, Draghincescu a precizat: “Nu l-a fabricat Danaila, l-a fabricat celalalt, dar Danaila a pus bomboana pe coliva…”.