Draghincescu (PNL), despre Danaila (PNL): Vorbea ca o moara stricata, fara sa spuna NIMIC decat aberatii

Image7

Consilierul municipal Simona Draghincescu  isi continua seria atacurilor la adresa colegului sau de partid, viceprimarul Brailei, Alexandru Danaila. Dupa ce l-a “mitraliat” la foc automat in cadrul sedintei Consiliului Local Municipal si dupa ce in cadrul a doua sedinte ale conducerii municipale si respectiv judetene a PNL Braila nimeni n-a intrebat-o nimic despre aceasta situatie – desi  Draghincescu incalca in mod repetat o prevedere statutara a partidului, care stipuleaza sanctionarea prin excludere a acelui membru PNL care isi ataca public un coleg de partid -, consilierul municipal continua atacul la baioneta, prin intermediul comentariilor facute pe o retea de socializare. Astfel, Draghincescu isi expune versiunea cu privire la ceea ce s-a intamplat in sedinta CLM – cand, printre altele, i-a strigat lui Danaila: ”Taci odata, mai baiatule!” – si anunta ca daca a pune intrebari inseamna “scandal”, atunci are de gand “sa faca scandal din ce in ce mai mult si mai tare”: <<La sedinta CLM din 29 iunie 2015 am intrebat de ce reziliaza contratele de concesiune DUPA 8 ani in loc de 1 sau 2 asa cum este trecut in contract?… Nu mi-a raspuns NIMENI la intrebare … nici nu aveau ce sa-mi raspunda!

Am intrebat daca contractul de concesiune nr. 345/2014 dintre Primaria Braila si Hercules face obiectul cercetarilor DNA ca sa stim daca mergem si noi pe acolo, ca martori desigur, si cum sa votam la pct. 8 de pe ordinea de zi ptr ca “penalul suspenda civilul” … noi luam decizii dar daca procurorii DNA vor demonstra ca acel contract a fost incheiat ilegal ce facem: votam, nu mai votam… Nu mi-a raspuns NIMENI NIMIC… Asta a fost discutia cu „scandal” din CLM dupa inregistrarea audio a sedintei: „Taci o data, mai!” … Insa, ca un facut, au uitat sa mai scrie si ceea ce a venit dupa acest „mai!” … Pentru ca vorbea ca o moara stricata, fara sa spuna NIMIC decat aberatii, am zis: „Taci o data, mai, urgenta este urgenta! Doar nu vrei s-a taxezi si urgenta? Cum poti sa taxezi avariile? Ajunge, gata, lasa oamenii in pace!”.
Si a tacut …. asa arata „tupeul” Simona Draghincescu conform inregistrarilor sedintei de CLM.

Pe astia daca-i intrebi ceva faci „SCANDAL”! O sa fac „scandal” din ce in ce mai mult si mai tare! PROMIT! Am si multe documente, sa stiti … fara documente ma „haleste” „balena” sistemica … Si asa produc documente FALSE ca sa ma infunde dar sa mai vorbesc fara documente, va dati seama ce-ar fi!>>.