DRAGHINCESCU: SCORUL RUSINOS AL PNL BRAILA ARE DREPT CAUZA TRADARILE, AMANTLACURILE, MISTOCAREALA, PROMOVAREA NONVALORILOR

Presedintele PND Braila, Simona Draghincescu, care a fost exclusa din PNL in urma cu cateva luni, considera ca nu este nimic suprinzator in faptul ca fostii sai colegi de partid, deveniti mai nou liberali, au obtinut un rezultat “rusinos” la alegerile parlamentare de ieri. Draghincescu este de parere ca PNL Braila a primit ceea ce merita si explica  scorul de sub 20% al liberalilor, printre altele, prin “incompetenta, dezinteresul, minciuna, gasca de interese obscure ale conducerilor PNListe centrale si judetene, promovarea nonvalorilor, tradarile acestora, mesajul mistocaresc, rubedeniile si  amantlacurile” acestora.

Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Draghincescu scrie, printre altele: <<La aceste alegeri PNL-ul a primit ceea ce MERITA!
Inconsecventa, incompetenta, dezinteresul, suficienta, „gomoshenia”, minciuna, gasca de interese obscure ale conducerilor PNListe centrale si judetene, promovarea nonvalorilor, tradarile acestora, mesajul mistocaresc, rubedeniile, amantlacurile si altele asemenea nu au putut convinge electoratul de dreapta sa-i voteze. Nici nu aveau cum…!
Oricum, fata de ceea ce reprezinta PNL in realitate, scorul de 20 % este unul foarte foarte bun fata de realitatea pe care acesta o reprezinta… !
Chiar si asa … cred ca la Braila PNL va obtine un mandat de deputat si unul de senator… la redistribuire. Imi doresc ca Florin Cirligea sa primeasca mandatul de senator desi… toata campania „unii” i-au impuiat capul ca un procent de 15% este suficient sa „castige” mandatul de senator!
Asa cum v-am spus dr. Ionita, imaginea „imaculata” dar nesincera a PNL-istilor braileni, se pare ca o va sterge din „decor”, probabil contra unui cost MARE, banuiesc… >>.